Tre timmar senare..

2011-03-31 / 16:01:29
= ett renstädat hem! Luktar citron i hela lägenheten just nu :D
Nu ska jag och Kyle göra oss iordning och sen gå hem till Mona och möta Jonte och äta lite mat :)

31 Mars

2011-03-31 / 11:45:06
Goddagens!
Idag är det redan torsdag.. dagarna flyger bara fram. Imorgon är det redan 1 april också en månad närmare sommaren ;). Det regnar dock idag.. och ska göra det hela veckan ut. MEN det ska bli över 10 + grader i helgen :D

I tisdags var vi i flygstaden och köpte nya skor till Kyle, han fick ett par "fotbollskor" och ett par conversliknande tygskor.. :) han valde själv och är väldigt stolt över sina skor. haha.
Igår var vi hemma hos Malin, Chrille och Neo, vi umgicks lite sen åt vi varma mackor och sen begav vi oss hemmåt så kyle fick lägga sig i tid.

Idag ska jag och kyle försöka städa ordentligt. Sen vid 4 tar vi bussen hem till mona och möter jonte där, så blir vi bjudna på mat :)

Ja lite uppdatering om vad som har hänt de senaste dagarna iaf.

Kyle

2011-03-28 / 13:24:37
Glömde ju säga att vi klippte Kyle igår. (söndags). Eller ja klippte och klippte, fick raka honom. Han hade fått tag på en sax och klippt sin lugg lite granna så det såg förjävligt ut. Så jonte fick hämta hem trimmern från Kim.
Vi tänkte först bara ta liiite kortare men så blev luggen alldeles för kort så det såg bara lustigt ut sen så skulle vi ta ett snäpp kortare bara men den saken var sönder till trimmern så det fick bli så här kort.. Skönt för Kyle dock att slippa ha luggen i ögonen hela tiden. skönt att det kommer vara lagom långt tills sommaren så man slipper klippa honom där. Plus att han inte svettas ihjäl.

Här kommer några bilder på Kyle.

Före bild:                                                                                Efter bild:

Christina Aguilera - The Beautiful People - Burlesque

2011-03-28 / 12:55:27


28 Mars

2011-03-28 / 12:05:38
Hej hopp
Har haft fullt upp hela helgen därav uppdateringen ;)

Ifredags så storhandlade vii, sen åkte jonte hem till sin kusin och skulle sova där för de skulle umgås lite. Jag och Kyle hade en myskväll framför tvn dock somnade kyle rätt snabbt så jag kollade på tre filmer själv :P Haha.
Jag kollade först på Love and other drugs, den var skit fin!!
Handlar om en kille som säljer mediciner så träffar han en tjej på en klinik då, så blir han kär i henne så får han veta att hon har parkinsson.

Efter den filmen så kollade jag på You again, den var också bra.. lite mer komedi i den.
Den handlade om en tjej som blev mobbad i skolan, och sen får hon reda på att sin bror ska gifta sig med denna tjejen som mobbade henne.


Och sist kollade jag på Burlesque, som var den bästa av dessa tre filmer!
Handlar om en tjej som vill bli dansare/sångare i en burlesque klubb, så får man följa henne då samt hon som äger klubben. Det är ju cher som spelar hon som äger klubben och hon som vill bli dansare/sångare är ju christina aguilera.


I lördags så tvättade jag hela förmiddagen, sen framåt kvällen så åkte vi hem till Malin, Chrille och Neo. De bjöd på mat, klyftpotatis och fläskfilé. Jätte gott. Kyle åt jätte bra också.
Sen lekte han och neo heeela kvällen sprang och hade sig. När vi skulle gå hem sen så somnade kyle i vagnen på mindre än 1 minut haha.

Igår (söndags) så tog vi det lugnt heela dagen, sen på kvällen så hjälpte Jonte Pontus att flytta sin bil, sen kom pontus över så kollade vi på en film.



Ser att det hade blivit en del filmer i helgen, haha !

Idag ska jag bara fixa all tvätt som blev sen i lördags och sen plocka undan lite granna.

24 Mars

2011-03-24 / 20:21:46
Godkväll!
Idag var Kyle hemma med mig. Jag har dock bara fixat tvätt och plockat undan ordentligt. Så imon är det bara golven kvar :)

Har väldigt ont i ryggen och ena foten :/ väldigt jobbigt. Kanske för jag har hållt igång nu två dagar i rad. Jag så är jag så dålig på att lyfta rätt :/

Har inte alls hänt mycket sen sist..
Jag orkar inte skriva så mycket mer nuu. Så ska duscha sen kolla på criminal minds :) God att!

22 veckor

2011-03-22 / 18:00:22
Har redan gått sen jag fick reda på att jag var gravid.. dock har det bara gått 4 veckor sen jag berättade det för alla andra ;) haha. Men denna tiden går sjukt mycket snabbare än när jag var gravid med Kyle.
Har inte hänt så mycket sen förra veckan.. kanske att magen har blivit lite hårdare och jag känner ännu mer sparkar tydligare.

"Nu väger bebisen nästan 430 gram, är ungefär 28 centimeter lång från hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu."

22 Mars

2011-03-22 / 17:51:34
Hejhopp,
varit lite seg på att uppdatera nu de senaste dagarna.
Idag vaknade vi iaf vid 9..så ovanligt va. .:( haha. Åkte och lämnade Kyle på dagis sen åkte jag hem till mamam och fikade lite och följde med henne och handlade sen hämtade jag Kyle igen.. såklart somnade han på bussen hem.. men han vaknade när vi gick av igen och spelar just nu lite super mario :) Han älskar super mario och är riktigt duktig.

Deklarerade precis också..alltid ett plus i kanten när man får tillbaka på skatten.. :) blir nog gekås eller ikea då ;) haha.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt, har lite huvudvärk så blir till att vila lite. Behöver nog järntabletter.. :S får se vad min bm säger nästa besök.

Nu ska jag börja med kvällsmat :) PUSS

19 Mars

2011-03-19 / 19:44:44
Hellu,
idag vaknade jag och kyle 11.. Alltså jag förstår inte detta haha, tänkt när han var runt 1 så vaknade han 6 på morgonen och jag trodde aldrig att han skulle börja sova länge på morgonen :O
Vi gjorde lunch som var omelett med champinjonstuvning. Sen guck jag hem till mamma och lämnade en matta och gardiner :)
Kom hem och kollade lite på tv med Jonte och Kyle sen beställde vi pizza och kollade på gullivers resor.
Beställde pizza feån mobilen, en gratis app som har kommit. Skit smidigt haha ;)
Vid halv sju så gick jag ut till tintin för att sofie skulle komma. Vi skulle till maxi och handla lite. Kom hem och kyle såg direkt kexchokladen jag hade köpt haha.

La mig i soffan så kommer Kyle fram och frågar " vad är det där inne?" och pekar på min mage. "det vet duu" svarade jag. Då säger han " en bebis som inte kan röra på huvudet för han är så liten" haha. Så sa jag " ja precis, han kan röra på ben och armar men han kan inte lyfta huvudet" till svar fick jag " ameh lägg av!" hahah söt han är!!

Nu ska jag fixa diskmaskinen sen kolla lite på tv. Puss

23:11

2011-03-18 / 23:11:10
Godkvääll,
Sitter här igen, trött som in i.. och längtar till min svala säng. Vet dock inte varför jag inte går och lägger mig haha.
Ja idag har jag och Kyle bara städat och sen till kvällsmat blev det lite fredagsmys med tacos. Sen somnade Kyle och jonte satte sig och spela lite tvspel med sina kompisar.. vi skulle se film men klockan är nog lite för mycket för det..Ja jag börjar bli gammal som tycker det börjar bli för sent att se film vid 23 tiden ;) haha. Men det är ju en dag imorgon också.

Kyle vaknade innan förresten och grät hysteriskt innan jag hann fram till hans rum så hade han kutat ut i köket och tog sig på snoppen och knep och knep och grät. Jag ledde honom till toan för han sov fortfarande..och satte honom där så kissade han jäääätte länge. Sen bar jag in honom till hans säng och han somnade om på 2 röda.
Han är riktigt duktig som vaknar av att han är kissignödig nu istället för att kissa i sängen. :) Där blev jag stolt.

Imorgon är det bara en vilodag som gäller.. har ingenting planerat.. behöver handla lite iofs.. men det får man ta då :)

Nuu blir det sängen. Godnatt allihopa!

Svar

2011-03-18 / 11:41:46
Tintin om Kväällen..:
vad ska du göra i september? vavavava?


Det är fortfarande hemligt.. ;)

18 Mars

2011-03-18 / 10:53:06
Godmorgon,
Idag vaknade vi halv tio...jag hörde inte ens när klockan ringde! Så idag är vi hemma. Vi ska bara städa idag ändå.

Igår var bebis lugn i magen sparkade nästan ingenting men idag har han nog vilat upp sig för idag åker magen både hit och dit.
Kyle såg det också och frågade om han slogs där inne haha så sa jag jaa på låtsas så svarade han - äärligt, du kommer ju få blod då!

Liten uppdatering blev det nu bara :)

Förresten..

2011-03-17 / 20:50:50
Såå kom snön som sagt.. den har till och med lagt sig på marken! Inget man gillar iom att det var klar himmel innan med plusgrader och sol..:((

Kväällen..

2011-03-17 / 20:47:13
Godkväll,
Nu sitter man här igen. Denna dagen har gått väldigt fort.. har dock inte gjort något vettigt idag. Försökt få tag på en lärare bara.. Läst på lite om en grej som jag ska göra i början av september.. men mer om det vid ett senare tillfälle ;)
Känns som en braaaa bit dit.. men egentligen är det bara ett halv år och det halvåret kommer gå sjukt fort, jätte mycket som händer innan dess.
Massa födelsedagar och kalas, bröllop, jag och jonte firar 6 år, Kyle fyller hela 4 år, fixa en del innan bebis kommer, jag föder redan i augusti och min sista kurs ska göras.
Ja som sagt en hel deel.. Men det är skönt så det går snabbt tills bebis kommer ;).

Magen växer så den knakar.. känner mig bara ivägen överallt, kom knappt upp från badkaret innan när vi alla badade hahaha. men det är sånt man får ta ;) Är väldigt nyfiken på hur mycket jag har gått upp i vikt.
Känns inte alls som att det är lika mycket som med Kyle.
Med honom så hade jag ju cravings som hette duga. Åt maaaassa kakor och godis.. vilket man inte tänker på då så klart.
Men denna gången har jag inga cravings alls än så länge *peppar peppar*.

Lyssnar just nu på Storm Weather Shanty Choir - Drunken Sailor, väldigt bra låt ;)

Bobby Trafalgar - Kung fu girl

2011-03-17 / 13:17:27


17 Mars

2011-03-17 / 11:35:21
Hellu,
hmm, skulle det inte snöa idag? :O Det stod det på min telefon iaf haha. Men det är solit och 5 plusgrader. Vilket är positivt för mig ;)

Iaf vi vaknade halv nio idag igen.. Kyle är dock inte på lika bra humör idag som han var igår han gnäller på allt, jag fryser, jag är törstig, jag är hungrig och när vi har gjort frukost, den mackan är äcklig jag gillar inte ägg.. jag vill inte ha yoggi, jag fryser, jag är trött blablabla haha. Men han verkar ha lugnat sig nu iaf.  Han kanske håller på att bli sjuk..:S

Idag är det redan torsdag.. idag har jag inget planerat mer än att tvätta de berg vi har till smutstvätt.. alltid lika roligt :D

21 veckor

2011-03-16 / 20:49:25
Japp nu har man gått 21 veckor. Tiden går mycket mycket snabbare nu än när jag var gravid med Kyle.
Herrejösses.
Jag känner dock inga symtom så direkt mest sparkarna som gör att jag känner mig gravid, och sparkarna på kisseblåsan som gör att jag måste kissa var 5e minut ;) haha.

Nästäppan har börjat försvinna *peppar peppar*, "mensvärken" kommer bara då och då och inte hela tiden som i början . Är inte alls hungrig som jag var med Kyle.. så denna gången kanske jag inte alls går upp så mycket i vikt som med Kyle.. man kan ju alltid hoppas ;) har inte vågat väga mig sen jag var i vecka 12 heller. och då hade jag redan gått upp 2 kg :(

Ne men här kommer en liten magbild i vecka 21.



Det har hänt en del på en vecka ser jag.. OCH större bröst har jag fått märker jag... haha.

16 Mars

2011-03-16 / 19:18:46
Hej heeej
Herregud vad dagarna går snabbt :O redan den 16 mars! Vi har snart bott i vår nya lägenhet i en månad, känns som det var i helgen som vi flyttade in!

Idag har det varit en bra dag iaf.. vaknade halv nio åt frukost och åkte sen till dagis. :) Kom hem plockade undan lite granna och sen hälsade jag på hos Nathalie, vi drack lite te sen målade hon mina naglar.

Gick sedan vidare för skulle hämta Kyle, mötte Tintin på bussen så hon hängde med och hämtade honom idag igen.

När vi kom hem så började jag med kvällsmaten, potatis, korv och senapssås. Under tiden jag och Kyle gjorde maten så sjöng vi "vart är tummen osv" och "oooh mamma haj dododododo och pappa haj dododododo". haha
Nu ska jag snart göra iordning kyle sen natta honom.

Ikväll kommer greeeeys och sen off the map! Sen blir det tidig kväll ;P

PUSS

Tänk om..

2011-03-15 / 23:44:41
..Klockan bara hade varit 18 på kvällen och inte snart 00. Då hade jag hunnit plockat undan här tills imon så jag slipper göra det imon. haha. Jag har inte hunnit/orkat på hela kvällen.

När vi kom hem så plockade jag iaf liite, sen gjorde jag och Kyle kvällsmat. Spagetti och köttfärssås men han tyckte den blev för stark så han åt inte upp allt men en del. Precis när vi hade ätit upp så kom Tintin hit så vi pratade och mätte lite i hallen. Vi satte även upp en mätsticka på kyles rum. Han är prick 100 cm förövrigt ;)

Kollade sen på desperate housewives och sen pretty little liars.

Ja och nu är klockan så pass mycket att man ska gå och lägga sig.. är ju en dag imorgon också ;)

Så godnatt på er! Puss.

PLL

2011-03-15 / 17:24:06
Idag kommar Pretty little liars ut förresten! Näst sista avsnittet för säsongen :( Förhoppningsvis så kommer det en andra säsong också.




15 Mars

2011-03-15 / 15:50:22
Hej,
Idag vaknade Kyle glad.. haha han åt frukost sen åkte vi till dagis. Som han förövrigt inte har varit på på 2 veckor.. bara för flytten och min avslutande kurs. Men idag skulle han dit och det ville han inte i början.. men är han väl var där så var han glad. :)

När jag kom hem somnade jag i sängen..vaknade sent åt lite "middag" haha och kollade på oc. De som vet vilken tid oc går på tv vet när jag vaknade ungefär då ;)

Snart ska jag åka och hämta Kyle igen.. :)

Citat från Kyle 3.5 år:

2011-03-14 / 20:29:28
Helt random

- Min mamma har vagina!

14 Mars

2011-03-14 / 20:16:15
Hejsan!
Vaknade sent idag igeeen.. så vi försov oss ifrån dagis. Fast kyle somnade 20 igår kväll så vaknade han 10.
Vi  gick upp och gjorde scones och ägg till frukost. Jonte var visst hemma idag såg vi när vi vaknade han hade jätte ont i huvudet så han har mest legat hela dagen.
Efter frukosten så kollade vi lite på tv, sen kom Tintin hit för hon skulle följa med mig till polani eller vad det hette för att hämta en plexi skiva till Jonte. Så vi fick hoppa av vid nyhems torg sen gå en bra bit men det gick bra iaf.. :)

När hon kom så skulle hon bara äta upp sin mat som hon hade köpt med sig sen så åkte vi. Kyle var snäll både dit och till maxi men sen när vi var på maxi dååå blev han ett litet mini monster.. :( haha. Han ville ha allt och plockade ner allt i korgen. Gnällde för han inte fick det osv. Men sen på hemvägen blev han glad och lydig igen haha.

När vi kom hem så somnade jag en liten stund på soffan medans Jonte och Kyle spelade kalle anka på Jontes gamla nintendo. Vid 19 gjorde jag kvällsmat, flygande jakob. Vi är så tråkiga här så vår flygande jakob innehåller bara kyckling och chilisås ;) haha.

Nu har Jonte och Kyle badat klart så jag ska natta Kyle.

13 Mars

2011-03-13 / 11:34:56
Hellu
Idag är det söndag och mulet ute som vanligt. Är det sol en dag så är det mulet i en vecka. Det är iofs plusgrader ute :)

Vi vaknade 10 idag och gick upp så småningom och åt lite sen frukost. Plockade undan i köket och startade diskmaskinen sen plockade jag undan i hallen. Ooooch nu ligger jag i sängen igen ;)

Kyle ligger jämte mig och tjatar på Jonte att få spela super mario ;) han älskar super mario men blir så jäkla sur när han dör ^^

Idag kommer iaf Jontes jobbarkompis hit med sin son så innan dess får vi väl plocka undan i hans rum , ser ut som andra världskriget där inne :(

Hej så länge!

12 Mars

2011-03-12 / 11:25:21
Godmorgon!!
Kyle vaknade tidigt idag för att ha somnat så pass sent igår.
Igår va Tintin, Pontus och Kim här en stund. Pontus, Jonte och Kim spelade lite tvspel och jag och Tintin skulle precis börja spela Halmstadspelet (som monopol) när vår pappa kom för att träffa oss en sista gång innan han och Pontus åker till östersund. Vilket de gör idag.

När Kyle vaknade idag så var det första han frågade "när kommer Tintin, Pontus och Kim??" haha han tröttnar då aldrig ;) han har energi den lilla killen alltså.

Idag ska Jonte på något med zeitgeist sen ikväll ska han till veinge. Jag vet inte om jag och Kyle ska följa med dit ännu jag känner att jag är för trött för det iaf ^^

Nej nu får man väl börja med dagen.. :P

Daddy Yankee - Rompe

2011-03-11 / 17:19:13



Ut och leka

2011-03-11 / 12:29:19
Nu ska vi snart ut och leka lite.. Kyle ska få leka av sig lite nu när det väl är uppehåll.
Tintin ska med så han blir glad ;) Jag ska ta med mig lite varmchoklad och mackor till mellanmål med :)


11 Mars

2011-03-11 / 10:46:27
Godmorgon alla!

Idag är det den 11 mars redan.. och sol ute samt är det fredag. :D
Kyle somnade rätt sent i går kväll så han vaknade inte förens halv 9 idag så lite sovmorgon fick man.. sen ville han bestämt upp och äta frukost.

Om ca 1timma så ska vi ta bussen till nyhem sen gå en bra bit ner mot hamnen för att hämta en plexi skiva åt jonte...tur det är sol ute ;) haha. Sen om min mormor är hemma så svänger vi inom henne innan vi går hem igen.
Ikväll får vi se vad som händer har inget planerat än så länge. :)


Svullen

2011-03-10 / 20:27:20
Ja jag känner mig verkligen svullen idag.. min mage är hård som sten och bara i vägen.. kan inte ta på mig strumpor ens :(
Tänk sen när jag är i vecka 30+ kommer säkerligen bli större än jag var med Kyle.

Idag har vi bara tagit det lugnt jag och Kyle, en ledig dag med andra ord. Skönt var det kände att jag behövde vila var på g att få migrän men de börjar lägga sig nu.
Jonte kom hem innan och skulle hjälpa mamma med att slänga saker på tippen men det blev inte av så de får göra det imorgon istället.

Just nu spelar jonte, pontus och kim i vardagsrummet, de spelar marvel vs capcom.. det var faktiskt skoj. haha det är ett fightingspel med hulken, spiderman, ironman, wolverine ja en massa serie gubbar iaf.

Kyle kom in till mig och jonte innan och hade tagit bak snoppen och satt benen i kors och säger "åh jag har en vagina" så frågade vi honom vem som har lärt honom det för vi har inte gjort det.. så sa han först att jag hade gjort det haha men sen ändrade han sig och skyllde på Tintin som han alltid gör.
Om han säger något fult ord så är det Tintin som har lärt honom det, om han hittar på något bus så är det så klart Tintin som har lärt honom det ;).
Han saknar alltid Tintin 1 min efter hon har gått härifrån, säger att han älskar henne minst 10 gånger under en kväll när hon är här och hälsar på.. undra om han älskar sin moster?? ;)



Han ser väldigt stor ut på denna bilden och har en väldigt snygg och pråper frilla ;)

Magen

2011-03-10 / 16:34:33
Magen men bebisen och när jag var gravid med Kyle är nästan likadana.. den första bilden är med bebisen i magen nu. Och den andra magen är den med Kyle i.  Båda är i vecka 19.


The pierces - secret

2011-03-10 / 14:27:31


10 mars

2011-03-10 / 00:45:29
(natt;))
Helluu
Idag har man varit duktig, borde sova nu ju vet inte riktigt varför jag är uppe haha.
Dagen började med att Kyle körde sin nya radiostyrda helikopter som han fick av sin morfar i går.
Vid 14-14:30 så kom mamma och tintin hit. Vi pratade och de drack kaffe. Sen var jag tvungen att åka till eurostop för att posta lite grejer men de gick fort :)
Kom hem och började med maten kycklinggryta och ris. Efter maten så stack Jonte hem till anton, jag och tintin bakade lite.
Det blev morotsmuffins, chokladmuffins och rulltårta. När klockan var ca halv sju kom jag på att jag hade tvättid som började klockan 18.
Sprang ner och slängde i två maskiner. Hann med 6 maskiner tillslut iaf ;)
Sen spelade jag och tintin tvspel en bra stund. jonte kom sen hem vid 23 så spelade vi lite till :( och NU ska vi lägga oss ;)

Imon är det inget planerat, så det känns skönt!
Bebisen i magen sparkar på idag.. Sparkade mig på min kisseblåsa så jag blev akut kissignödig innan:( Känner rätt tydligt nu för att "bara" vara i vecka 20. Iom att min moderkaka ligger i framvägg så kan det ta lite längre tid för mig att känna sparkarna även om det är andra barnet.

Nej nuu blir det sängen! Godnatt.

Ny blogg igen

2011-03-09 / 12:58:37
Nu har jag en ny blogg igen!! Alltid velat ha på blogg.se men inte kunnat ändra namn på bloggen, men nu är det fixat. :)

Dock är det fortfarande mycket som ska göras men det kommer så småning om.