31 augusti

2011-08-31 / 12:06:48
Hejhopp,
igår var det dagis dags för Kyle, första dagen på hela sommaren! . Han var lite ledsen innan vi kom fram men när vi väl kom in så var han jätte glad och sprang in och lekte med alla sina kompisar. Men när jag skulle gå så började han gråta.. men sa till honom att jag kommer snart igen, så då blev han lite lugnare som tur va!
Hämtade honom vid lunch så han slapp vara där hela dagen första dagen, har förresten fått beviljat att han får vara där 8:30-13:30 istället för till kvart över tolv!
Var på BVC igår också för att väga och mäta plutten,  han hade växt 1 cm och gått upp 300 gram på 6 dagar så det såg väldigt bra ut :D. Gick vidare till maxi och handlade lite granna och sen hem coh gjorde kvällsmat.
Idag har vi inte gjort så mycket än så länge.. kyle är på dagis och kian sover.. eller ja han vaknar till nu hör jag!

28 Augusti

2011-08-28 / 19:50:04
Vilket tråkigt väder det har varit hela denna helgen... regn regn regn och åska! Blir bara deppig av att kolla in i ett annat rum trots att lampan är tänd så är det mörkt i rummet..

Annars så i fredags begav vi oss hem till tintin för att ha filmkväll! Jag och pluttarna då.
Vi beställde lite kebabtallrik (får passa på att äta sånt nu innan november då det ska börja tränas ;)).. och kollade på en film. Pontus har fått en projektor så den tittade vi på. Vi var på "bio" enligt kyle ;) haha.
Kian sov hela kvällen och vaknade lagom tills vi kom hem halv tolv och somnade om 2..
Meen vaknade vid 6 och somnade om en liten stund därefter och vaknade 10 så fick iaf sova ;).

I lördags var jag och Jonte på bio vi kollade på captain america, överförväntan var den! Jätte bra alltså :D Innan det så storhandlade vi på maxi i flygstaden och det var inte skoj, fööööör stort var det där hahaha hittade ju ingenting och vi tog dubbelt av många grejer för jag gick åt ett håll och jonte åt ett annat :P
var lite rabatter på blöjor så nu har vi blöjor tills vi får pengar igen ;)

Och idag då.. så har jag plockat undan lite, handlat lite kött och tvättmedel. Och vikt tvätt såna roliga söndagssysslor ni vet.;)

Jonte håller på att natta kyle just nu, kian sover i soffan men vaknar nog snart och då ska han få bada lite sen somnar han gott han med förhoppningsvis!

25 Augusti

2011-08-25 / 12:38:22
Hejhopp..
Har sovit skööönt inatt! Kian somnade 22 igår kväll, och vaknade halv sex imorse! sen somnade han om lite efter sju igen så vaknade vi vid 10 när Kyle vaknade.

Plutten hade lite magknip innan men lyckades somna o sova en halvtimma men vaknade igen o pruttade en massa och nu har han somnat till i min famn men pruttar fortfarande i sömnen..

Idag ska vi tvätta o bädda rent sängarna, annars är inget annat planerat än så länge.

Här kommer en bild på min lille kille!

24 Augusti

2011-08-24 / 15:40:18
Hellu!
Idag vaknade Kian halv sju ungefär, samtidigt som jonte gick till jobbet iaf. Sen somnade han om vid 8 så sov vi vidare till 11 då kyle också vaknade! Så lite sömn har man fått idag och det känns verkligen :D piggare, kian somnade precis om igen så ska ta och plocka undan lite nu när han sover och kyle kollar lite på tv.

Va på bvc innan idag och med och vägde och mätte Kian, han hade växt 1.5 cm och gått upp 260 gram på en vecka. Så nu väger han 4230, stoor kille ! :D

Efter jag har plockat undan lite så ska jag börja med kvällsmaten, blir någon korvgryta idag.

23 Augusti

2011-08-23 / 10:24:28
Godmorgon, idag så vaknade kian 8 så inte jätte farligt.. kyle vaknade vid 10 idag igen..
Kian har precis somnat om igen och kyle kollar lite på peter pan, jag ska snart plocka undan det värsta och sen när plutten vaknar igen så ska vi gå till mamma i stugan en sväng så kyle får leka av sig.

Annars händer inte så mycket mer än det. Kommer väl hem sen lagom tills jonte slutar och kommer hem till oooss.
Imorgon blir det bvc igen spännande! :D

22 Augusti

2011-08-23 / 10:18:34
Idag var jontes första jobbedag på 6 veckor.. det var tomt när han gick imorse kan jag säga! annars så vaknade plutten vid 5 och somnade inte om förens vid 8..jag somnade också om en stund då, och vid 10 så vaknade kyle så då fick man gå upp.
Gjorde lite frukost och se vaknade Kian med. Han fick lite mat sen gjorde vi oss iordning och gick hem till Tintin.
Där gjorde vi lite lunch, lasagne! Kian hade somnat om och vaknade inte förens 18 på kvällen.

Kyle lekte rövare som vanligt, mamma kom dit också, skulle få en present men den hade gått sönder så  hon skulle skicka tillbaka den, samma med tintins present.. där hade det blivit lite fel också så de skulle skicka en ny. Haha vilken otur!!

När jonte kom hem så tog han med sig kyle hem och mös lite, jag och Kian följde med tintin till eurostop och handlade lite små grejer.
Sen hem och gjorde kvällsmat, efter kvällsmaten så badade alla pojkarna här hemma och sen vid 22 så sov båda småpojkarna gott!

Tvn startade inte på hela kvällen, så vi fick låna kyles tv att titta på.. haha världens minsta men den funkade ;)

SOMMAREN 2011

2011-08-21 / 18:06:10

- Spelade mycket basket i början på sommaren, jonte speciellt ;). Liten mysig bild på en av kvällarna!




- Det blev en del bad i början av sommaren då det var jätte fint väder! Brände mig en hel del trots att jag använde kyles solskyddsfaktor!

 

- Hann även fiska krabbor, och pojkarna fiskade mycket fisk med kim!

 

- Grillade en del hann vi också med innan det fula vädret drog över halmstad..

 

- Malin och Chrille blev herr och fru johansson!! <3

 

- Äventyrslandet, Liseberg och High Chaparral besökte vi även, vilket var en stor hit av Kyle! :D

 

- Firade Nettan och Mona som fyllde 40 resp 60!

 

- Kyle städade HELA sitt rum själv för första gången, samt lärde sig att bokstavera sitt namn själv!

 

- Gjorde om lite i köket, satte på svart kakelfärg på kaklet!

- Min stora plutt fyllde hela 4 år!!

 

- Kyle blev storebror för första gången och vi blev tvåbarns föräldrar! :D

 

- Kollat på Miss Li, varit på kräftskiva, Kyle har fått en massa VHS filmer till sin lilla tv på sitt rum och massa annat som inte finns med på bilder tyvärr har vi hunnit med denna sommaren!

 

21 augusti

2011-08-21 / 13:39:54
Helluuuu,
Igår så gick jag och kyle och handlade lite med tintin, kyle fick hoppa i hoppborgen vid max också.. smutsig blev han efteråt men barn är ju barn ;)
Kom hem och 10 min senare knappt det så stack jonte hem till sin kusin. Jag matade plutten och sen somnade han gott och kyle samtidigt!. Klockan var då 18!!:
Tintin och ammie kom förbi vid halv 8 tiden, då vaknade kyle och blev hur pigg som helst.. Kian vaknade senare runt 21 tiden.

När kian hade vaknat så gick vi hem till tintin, kyle spelade lite tvspel och kian mös bara, sen fick han lite kvällsmat och somnade gott vid halv tolv tiden.

Jag och tintin kollade lite på true blood, hon har också börjat gilla den serien nu ;) jag har redan kollat på alla 3 säsonger och håller nu på med 4e imon kommer ett nytt avsnitt ut haha! aja..gillar man vampyrer så gör man ^^

Kian vaknade till vid 4 tiden och ville äta lite, han åt rätt mycket (för mycket) för vid halv sex tiden kom allt upp igen.. Jonte tog honom då och gjorde honom ren och nattade om honom.
Vid halv tolv tror jag klockan var så kom jonte in med honom så fick han lite mat och sen gick vi hem.

Här hemma har jag bara plockat undan och fixat tvätten för ska tvätta klockan 15.. blir bara 4 maskiner så det är rätt lagom!

Men innan dess så ska vi ha lite fika här hemma, mamma, mormor, tintin, pontus och elisabeth kommer hit och fikar lite :)

17 augusti

2011-08-18 / 13:36:07
Vi startade morgonen vid 12 då alla gick upp.. haha.
Eller kian vaknade 13, då fick han lite mat sen gjorde vi oss iordning och åkte till bvc för lilleman skulle vägas och mätas.
När vi precis hade börjat köra så kräkte han i bilstolen ;) haha såå typiskt!

Kom iaf fram i tid och tog av honom tröjan som det som tur var bara kom på.
Han hade iaf gått upp 200 gram på en vecka, eller ja 6 dagar om man ska vara exakt. Han hade växt en halv cm med ;).

På kvällen så var jag och jonte på bio en födelsedagspresent från jonte då. Vi kollade på apornas planet, en väääldigt bra film!  :D

16 augusti

2011-08-18 / 13:32:39
Idag fyller jag hela 23 år! så grattis till mig. :)
Vi gick till eurostop innan idag och handlade lite, för vi tänkte gå till en lekplats så kyle fick leka av sig lite. Tintin följde med också.
Vi handlade lite sen fick kyle leka på lekplatsen där inne en liten stund innan vi gick vidare.
Träffade jontes moster och kusin också!

Gick vidare hemåt, lämnade av grejerna hemma och gick på toa samtidigt ^^, gick vidare till en lekplats sen en annan lekplats för den var tråkig enligt kyle haha.
Kom hem vid 19 tiden, kyle fick hoppa in i badet och bada en stund. Jag plockade undan lite, sen åt vi kvällsmat, pizza ^^. Nyttigt och bra ;)

Kyle somnade rätt sent, kian somnade vid 22 tiden.
Runt samma tid så fick jag skiiiiiiit ont i magen, övre delen av magen dessutom, har INGEN aning om vad det var, det höll iaf i sig till klockan var ca 01, ringde 1177 oc de sa att jag borde åka till akuten och kolla upp det..
Så fick ringa tintin så hon kom över..

åkte till akuten men han hittade ingenting, och så hade det gått över lagom tills vi kom fram så klart ;) han trodde de kunde vara typ kramp i tarmen eller något.. var väääldigt otäckt iaf.

Kom hem vid halv två då hade kian precis ätit lite, sen somnade han om runt 3 tiden och vaknade 8 dagen efter..
men då tog jonte honom så jag fick sova lite jag med..

13 augusti

2011-08-18 / 13:26:18
Idag har vi varit hos mona och hälsat på, kunde inte stanna så länge bara.
Åkte hem packade skötväskan och gick vidare till stugorna vid östrastranden då mamma och roggan skulle ha kräftskiva.
Kian somnade på vägen dit och sov en stund innan maten var klar där, sen vaknade han precis innan vi skulle äta. Han fick lite mat och somnade om direkt efter. Han sov hela kvällen och vaknade lite innan vi skulle hem.

Vi gick ner till lotteriet och kyle fick köpa några lotter, han vann ett penset och en korg med sylt haha. Han ville dansa lite så vi gick upp och dansade, sen lekte han massvis på lekplatsen där också.
Han orkade knappt gå hem sen så trött han var!
Han somnade nästan ståendes när han gick haha!

Blev en lyckad kväll iaf, inga sura barn ;)

12 augusti

2011-08-18 / 13:21:28
Idag har vi inte gjort så jätte mycket, typ myst hela dagen.
På kvällen åkte jonte hem till en kompis och skulle spela lite, tintin kom över en sväng och höll mig sällskap.
Kian sov oroligt hela natten, var säkert pga fullmånen ;)

11 augusti

2011-08-18 / 13:18:18
Idag klockan 11 kom bettina från bvc hem till oss för att väga och kolla på lilleman!
Kyle badade när hon kom och hade sprutat ner hela köket med sin vattenpistol..
Kian hade gått upp 100 gram cirkus på 1 vecka så det var skönt att veta iom att han kräker lite då och då..
Fick lite papper och så fick vi en ny tid tills nästa vecka med!

10 augusti

2011-08-18 / 13:16:28
Nu kommer lite uppdatering om vad som har hänt under de senaste 2 veckorna ;). Har inte haft tid till att sitta här så mycket..

Idag då den 10 augusti så åkte vi hem till jontes mormor och morfar och hälsade på, de hade inte träffat Kian ännu.
Åt lite våfflor gjorde vi också, kyle var lika vild som vanligt och kör med jontes morfar ;) haha. Kian somnade i soffan några minuter efter att vi kom dit och sov tills vi skulle hem igen..

4 Augusti - Förlossningsberättelse

2011-08-04 / 14:25:02
Ja sen jag skrev den 1 augusti så har det hänt en del..
I måndags så kom vår lille knodd, en dag före bf i raket fart!

Åkte som sagt och storhandlade strax efter jag hade skrivit inlägget den 1a, gick där med värkar som kom då och då men de gjorde inte jätte ont räckte att stå uppp och andas lite lugnt bara så gick dom över.
Åkte hem och tintin hjälpte mig att plocka in allting. Satte på badvatten, tänkte att jag skulle bada och då kommer det säkert gå över.

Tintin satte sig inne i badrummet med mig och klockade värkarna, det var 5 minuter mellan varje och de höll i sig i ca 30-40 sekunder.
Gick till slut upp.. packade väskan som kyle skulle ha ifall vi skulle åka in.
Jonte åkte och lämnade Kyle hos mona och kom sen hem och åt lite mat.. jag sa att han fick nog skynda sig lite för värkarna blev lite kraftigare.

Vi åkte till slut in till förlossningen klockan 20:12 var vi inne. Vi tog inte med oss väskorna upp ifall vi skulle få åka hem, iom att värkarna inte gjorde sååå ont.
Hon kopplade på ctgn och den visade att jag hade regelbunda starka värkar, men hon var osäker och kollade om jag var öppen, jaaa här var det mjukt sa hon och kände lite till sen sa hon ooj du är ju öppen 8 cm!! eller ja sa hon och kände lite till, 7-8 cm men vi säger 7!
Vattnet hade inte gått än, men de gick runt 21.

Sen gick allt väldigt fort.. frågade om jag kunde få eda men de tyckte hon var onödigt och att jag klarar mig på bara lustgas.
Jag mådde iaf inte illa denna gången utav lustgasen utan denna gången hjälpte den ganska bra faktiskt!
En annan tjej kom in, för det var personalbyte, och kände på mig jag var då öppen 8-9 cm och huvudet var rätt högt upp.. så hon frågade om jag ville prova pilatesbollen för att hjälpa bebisen att komma ner snabbare.
Jag provade 21:53  men det gjorde fööör ont att sitta på den bollen så jag la mig i sängen på sidan istället. Då var klockan 21:56 när jag hade lagt mig i sängen igen.

22:10 fick jag plötsligt ett starkt tryck neråt och krystade av mig själv.. så de fick slänga upp mina ben i stort sätt på benstöden och ta bort nedre delen av sängen och kalla in en läkare till ifall ifall, och 22:17 var han ute ;)

Så ja.. det gick himla snabbt! hann inte ta speciellt många bilder heller under förlossningen haha!

1 augusti

2011-08-01 / 14:58:25
Augusti månad! 1 dag kvar tills BF, kanske kommer bebis då???
Inatt hade jag nämligen massvis med förvärkar som gjorde riktigt ont, fick upp och kissa var tredje timma ungefär.. inte så skoj. Har onda förvärkar fortfarande.. min bm trodde inte att vi skulle ses på onsdag när vi har bestämd tid..men det återstår att se ;) Jag tror iaf på bebis innan denna veckan är slut!

I veckan har vi varit på high chaparral, kyle tyckte det var skoj men även läskigt med tåget som blir rånat.. haha. Men han förstod tillslut att det bara var på skoj!
Vi har firat honom också som fyller 4 hela år! Vi gick på stan och åt lite mat, sen fick han och neo leka på en lekplats, på kvällen så kollade vi på film och åt massa godis!

I lördags så kom Neo, Malin och Chrille hit, vi åt tacos och småkollade lite på en film. Kyle och Neo lekte rövare heeela tiden de var här, tog oss en timma att städa upp allt dagen efter ;) haha.

Igår var jonte och kyle och fiskade med kim och olivia, kyle fick en fisk och var jätte stolt ;) haha.

Idag har min mormor varit här och hälsat på, kyle och jonte är och badar just nu och när de kommer hem igen så ska vi antagligen iväg och storhandla så vi har det gjort!