31 oktober

2011-10-31 / 09:19:17

Godmooooorgon!!
Vaknade nästan preciis :) kian sitter i din babysitter lite för att vakna upp lite annars äter han inte så bra, så man får vänta en liten stund precis som med mig haha!

Kian somnade redan 19:30 igår kväll eftersom han inte riktigt förstår vintertiden ännu ;) vaknade till vid 5 för lite mat och somnade snabbt om igen och vaknade klockan 9 :) så bra har han iaf sovit!

Igår var vi även och handlade lite på
Kvällen, tog bort mjukliften till vagnen för sen börjar bli för liten :(((( så han fick sitta i sin åkpåse, det gillade han iaf! Var tyst hela vägen dit.

Annars gjorde vi ingenting speciellt igår.. Jonte och kyle stack hem till mamma en stund och jag somnade i soffan en stund innan kian vaknade. När han hade fått mat och ny blöja så gick vi med hem till mamma men då hade kyle o jonte redan gått hem
^^. sen på kvällen kom kim och olivia hit och kollade på film med oss, vi kollade på the resident... Var bra i början sen spårade den ut liiiite. Men de som de handlade om är samma personer som i ps i love you så det var lite skoj ^^

idag då vad händer då? Ska plocka undan och fixa disken bara.. Sen kanske till gekås om jag får hänga med av tintins kompis!

Här kommer en bild på lilla kian i den stora vagnen och kattsi med ett litet täcke :p

30 oktober

2011-10-30 / 13:12:02

Goddagens (skriver från telen)
Vaknade halv sex imorse redan.. Hade så sjukt ont i magen tror det har med gallan att göra :/ får kolla upp det!
Kyle kom upp och frågade varför jag inte sov.. Sen gick han tillbaka till sängen och somnade om när han hade fått svar haha. Sen vaknade kian halv åtta och ville ha mat sen somnade han om ett tag efter och då vaknade kyle. Så hade jag inte haft ont i magen hade jag fått lite sovmorgon :p
Tänk om man inte hade vridit tillbaka klockan i natt så hade kyle sovit till halv tio och kian halv nio.. Det måste ha varit rekord iaf för kian.. Det var det iofs ändå.. Han sov 11 timmar i rad nästan!
Och ny sover han igen min lilla farbror!

Han somnar jätte fint i sin säng själv nu.. *peppar peppar* så får hoppas det håller i sig!

Idag ska vi plocka upp och sen bara ta det lugnt.

Började sticka på en halsduk till kyle igår haha har inte stickat sen jag gick i 9an typ.. Men ja det var som att cykla ^^
här kommer en bild:

27 Oktober

2011-10-27 / 12:27:07
Hallå hallå!
Nu sover Kian och Kyle kollar på mrbean, så jag passar på att sätta mig här en liten snabbis! Har precis städat kyles rum medans jag försökte få kian att sova i sin säng, det blir lättast om jag har något att göra under tiden, för han gnäller lite innan han kommer till ro när han ska sova själv.. och jag får inte vara en sån hönsmamma som springer in till honom så fort han gnyr! Då kommer han aldrig lära sig sova själv, jag vet han är fortfarande liten..men ju tidigare man börjar desto snabbare lär dom sig ju :)
På kvällarna låter jag honom somna i min famn än så länge.. men man märker på honom att han inte riktigt kommer till ro så längre... så kanske får börja lägga honom i sin säng på kvällarna med snart.. måste köpa en sån mobil först som kyle hade när han var liten, för den är såååå bra!
Den funkade jätte bra på kyle så förhoppningsvis funkar den lika bra på kian.

Det är en sån mobil som spelar av sig själv utan att man behöver skruva där bak på speldosan, utan man trycker bara på knapparna på mobilen eeeeller på fjärrkontrollen man får till!
Så spelar den en visa/ljud i 20 min sen stannar den av sig själv då, och har inte bebisen somnat innan den tiden så behöver man bara starta med fjärrkontrollen så man inte väcker till barnet! smidigt som bara den :D som sagt den funkade på kyle så får hålla tummarna!

Den är mobilen är det iaf jag menar..:

Suddade ut ungen på bilden ifall ifall :P

Annars så har vi haft fullt upp hela förmiddagen!
Kian vaknade 7 imorse så vi har hunnit med en del. Har plockat undan i hela lägenheten, tvättat av köksmattan, tagit undan alla mattor, fixat disken, fixat tvätten, städat kyles rum, bäddat sängar och nu lagt Kian. Samt matat kian 2 gånger unden denna tiden med.

Så nu ska jag bara dammsuga och torka golven sen är jag klar!

26 oktober

2011-10-26 / 09:14:18

Godmorgon!
Vi har precis vaknat.. Ligger i soffan och myser lite.
Kian somnade halv nio igår kväll och vaknade halv sex för lite mat sen somnade han om innan sex igen och vaknade nio :)

Igår gick vi och handlade lite.. Kian somnade i vagnen på vägen dit och vaknade när vi skulle in på biltema.. När vi hade handlat klart på citygross så ville kian ha mat så efter maten på
Vägen hem somnade han igen och sov ända till halv sju, då fick tintin ta upp honom från vagnen så han inte sov för länge.

Vi ska strax äta lite frukost.. Sen fortsätta att plocka undan.. Hann inte klart igår.
Väldigt tråkigt väder ute.. Klockan är 9 och det är fortfarande lite mörkt ute :(
Och på söndag ställer man tillbaka klockan 1 timma, glöm inte det!

En söt bild på kyle och pontus ;)

24 Oktober

2011-10-24 / 10:40:16
Godmooorgon på er!
Idag har vi sovit gött! Kian somnade för natten runt halv nio och vaknade halv fem för mat.. sen tog det ett litet tag för honom att somna om men han somnade om innan halv sex iaf och sov till 9 :)

Nu leker han i sitt babygym som han ääääntligen gillar att leka med! Kyle hoppar runt bland en massa kuddar.. jag har precis ätit frukost och ska starx börja plocka undan lite granna sen ut och gå en runda nu när solen lyser!

Igår var vi hemma hos Mona och åt maat, hon hade fixat lite extra grönsaker så jag och jonte kunde ha något tillbehör. Och till efterätt åt vi lite glass faktiskt.

Idag vägde jag mig också som varje måndag hittills.. upp 1 kg.. tror det har att göra med att jag snart ska ha mens. Men ja jag mätte mig också och där har jag iaf minskat.. så det är ju positivt ;)

23 Oktober

2011-10-23 / 10:24:52
Hellu,
Vilken bra natt det har varit inatt! hihi, kian kämpade lite med att inte somna igår kvläl men till slut somnade han klockan halv tio, sen vaknade han inte förens halv sex och somnade om igen tio o och vaknade 9 :).
Jessica och mange var här igår kväll som sagt vi kollade på captain america för den skräckisen vi skulle kolla på hade inget ljud:S Åt lite för mycket chips igår...såå kommer nog inte ha gått ner något denna veckan! :/

Idag ska vi plocka undan lite snabbt bara för vi ska hem till Mona sen och roligare att komma hem om lägenheten är städad tycker jag.
Imorgon är det måndag igeeen och ny vecka!

22 Oktober

2011-10-22 / 08:58:00

Godmorgon!
Lördagmorgon och det regnar som tusan där ute... Sååå kul! Visst det är mysigt men såå tråkigt!

Kian somnade halv elva igår och vaknade halv sex för mat somnde om kvart i och vaknade kvart i nio igen.. Nu ligger han här jämte mig och piggnar till . Jag skriver lite här så jag piggnar till :p
Kyle somnade bra som vanligt :)

Igår var Pontus här och kollade på film med oss. Vi kollade på wrong turn 4, skit dålig film :(
Idag kommer Jessica och Mange hit, vi ska nog bara kolla film och umgås:)

21 oktober

2011-10-21 / 08:09:29

Godmorgon!
Idag gjorde Kian morgon väldigt tidigt för att vara han..men ska inte klaga ;)
Han somnade för natten vid 20 och sen vaknade han vid halv fyra för mat och sen halv åtta! Tror dock att det var jontes larm som väckte honom :/

Men nu ligger vi i soffan och kollar på vakna med the voice, Kyle sover som en stock fortfarande.

Idag är det fredag också! Vilket innebär helg :D idag ska vi handla lite och ikväll bara ta det lugnt vad jag vet än så länge.. Imon kommer jessica och mange hit vad vi ska göra vet jag inte ännu..^^

Här är en direktsänd bild ;)

Godkväll!

2011-10-20 / 20:07:21

Ligger just nu i soffan och pustar ut. Har städat idag som en tok, det behövdes verkligen! Missade dock tvättiden.. Så får boka ny imorgon. Kian somnade för en stund sen han var jätte trött och somnade jätte snabbt.
Jonte och kyle kollar på bilar 2 och när den slutar så ska kyle sova. Jag ska ta en dusch och en kopp te sen soova!
Imorgon är det en ny dag och heeelg!!

Godnatt!

20 oktober

2011-10-20 / 09:27:47

Godmorgon!
Torsdag idag redan, imon är det helg! :D
Inatt fick vi sova väldigt bra!!! Kian somnade för natten 20:30 och vakbade för lite mat 06:00!!! Sen somnade han om snabbt igen och sov till 09! Nu ligger han här jämte mig och sprattlar. kyle springer redan runt som en durasellkanin..

Idag blir det städning och tvättning! Men först frukost :D

Middagsmeny

2011-10-19 / 11:01:14

 

Frukost:

Yoggi och macka

Lunch:

Makaroner och köttbullar för kyle och omelett för mig

Middag:

Pannbiff med lök

19 Oktober

2011-10-19 / 10:55:47
Hallåå!
Tack Milla för kommentaren ska dricka vanlig cola ist för cola light i fortsättningen om jag är sugen på något!

Igår var en rätt jobbig dag.. kian ville verkligen inte sova nåååågonting, ist gnäller han hela dagen. Det tar på krafterna.. han vaknade runt 9 på morgonen och till halv tio på kvällen sov han 1 timma sammanlagt.. Sen vaknade han kvart i fyra i natt för lite mat men somnade snabbt om  igen och sov till 8. Så har iaf fått sova.
men hade så sjuuuukt ont i ryggen inatt:S var tvungen att sova på mage.. men det har gått över nu iaf nu känns allt som vanligt. Men det var skumt..

Iaf.. nu sover Kian igen, han somnade utan problem idag som tur var.. skönt för honom att sova ordentligt också!
Idag har vi inga planer.. vill ut och gå en runda sen för solen lyser lite då och då men det blåser som tuuusan, men det kanske blir bättre senare.

Hittade en bild på Kyle som jag tog för ett år se.. som han har växt sen dess!

Morgonmys

2011-10-18 / 16:47:49

Bvc

2011-10-18 / 09:34:41

Var på BVC igår med Kian. Senast han var där så vägde han 5240 och var 57cm lång, det var för fyra veckorsen!

Nu väger han 6kg och är 60.5 cm lång! Han växer så det knakar min lilla plutt <3

18 Oktober

2011-10-18 / 09:18:02

Godmorgon, här gjorde vi morgon halv nio.
Inatt har kian sovit bra han somnade för natten halv tio och vaknade fyra igen för lite mat han somnade snabbt om igen därav ingen rap.. Så 1 timma senare börja han gnälla så jag tog upp honom så han fick ligga på mitt bröst och då kom en rap och strax därefter börja han snarka :p

Nu myser vi alla framför tvn.. Jätte mörkt och tråkigt väder ute :( regnar gör det också.

Igår bakade jag en limpa bröd som man kan rosta! :D blev gott iaf.
Sen kom michelle hit en sväng också :)

Kollade även på Crazy stupid love igår kväll.. Den var inte såå bra som jag trodde att den skulle vara :( men den var ändå bra.

Nej nu ska vi göra lite frukost!

Dagsmeny

2011-10-17 / 10:36:42

Frukost:

Ägg, bacon och lite yoggi

Middag:

Omelett

Kvällsmat:

Kasslergratäng

Dag 14 med LCHF

2011-10-17 / 10:34:02


Idag är det den 14 dagen med LCHF, det går jätte bra, har inget sockersug alls! Kan hända att det kommer lite på kvällen om jag är lite hungrig. Men inget man inte kan stå emot!

Drack ju vin förra helgen.. det resulterade till att jag inte gick ner nååågot förens idag. Så inget mer vindrickande blir det för mig på ett bra tag ^^.
Så mitt lördagsgodis i lördags blev lite jordnötter och en cola light! Colan smakade vanlig cola nu för jag inte har druckit cola på flera veckor haha.. Ja men det räckte för mig iaf!

Iaf så vägde jag mig i morse.. minus 0.8kg stod det! Så lite har jag gått ner iaf, bättre det än uppåt! :D jag är iaf nöjd.
Så viktminskning totalt: 2,3 kg på två veckor :)
Mätte mig idag med som jag ska göra varannan vecka ungefääär , sen blir det en gång i månaden.

Men så här blev det:
Höft: -8cm
Lår: -5cm
Midja: -5cm
Bröst: -3cm

Jag är hel nöjd!

17 Oktober

2011-10-17 / 10:26:54
Godmoorgon!
Måndag igen idag då.. ny vecka och nya tag?
Idag ska vi till BVC med lilleman han ska få spruta tror jag dom sa? sin 3 månaders spruta. :( stackare.
Idag blir han förövrigt redan 11 veckor!!

Igår fick Kyle lägga sig extra tidigt pga att han inte lyssnade på oss för fem öre, trots? tidig tonåring? ja verkligen!! haha.. vill inte ens tänka på hur han kommer vara när han kommer upp i tonåren :((( haha.
Kian somnade dock inte lika tidigt som vanligt! han somnade 22:30:O ja jätte sent för att vara honom, men sen vaknade han inte förens halv 6 för lite mat och somnade snabbt om igen och vaknade 9 utan gnäll utan låg i sin säng och kollade på de nya tavlorna som jag hängde upp igår. :)
Nu sover han igen..

Annars så gjorde vi inte så jätte mycket igår.. städade lite. På kvällen kom pontus och hans kompis hit, för han skulle tatuera honom. Det blev bra :)

Första skorna

2011-10-16 / 19:51:58

Kians första skor som han fick av Sandra och Mange :)

Syskonbild

2011-10-16 / 18:28:34

Försökte få en bra bild på syskonen.. Den första bilden gick sådär ;) men andra gick bättre :) <3

Dagsmeny

2011-10-16 / 10:44:00

Frukost:

Yoggi och ägg

Mellis:

Kaffe och ost

Kvällsmat:

Potatisgratäng (läs rättika) och kött

Ny header

2011-10-16 / 09:28:46
Slängde nyss ihop en ny header.. var så trött på den andra. Men tills jag gör en helt ny så får ni se denna söta så länge :)

Tidig morgon

2011-10-16 / 08:48:49
*gäääsp* är inte van att gå upp riktigt sååå här tidigt.. Kian somnade 20 igår och vaknade halv två för lite mat, somnade om redan kvart i och sov till 07.15, nu har han somnat om meen så vaknade kyle när han somnade så klart;) haha. Klockan är ju inte jäätte tidigt 07.15 meeen för mig är det de!

Igår så kom pontus hit en sväng, han och jonte skulle handla lite godis. När de kom tillbaka så kollade vi på en film som heter the dead.. kolla  INTE på den. .den söög! Vet inte riktigt varför vi ens kollade klart hela :S iaf, sen när den var slut så stack pontus hem och vi satte på en annan film, tänkte bara kolla tills vi blev trötta men det blev att vi kollade klart hela ^^ Indiana jones kollade vi iaf på då :)

Idag ska vi bara ta det lugnt.. kollade nyss på mina fönster och ja.. vafan har hänt???! ser ju knappt ut genom dom :O Får nog putsa dom innan det blir för kallt ute.. men vatusan de var inte såna igår?? haha..

Jaja, solen lyser iaf idag med, 3 dagen irad? eller något :D

Dagsmeny:

2011-10-15 / 11:59:25


(blev väldigt sen frukost)
Frukost:
2 ägg, bacon och te
Mellis:
Te och ost
Middag/kvällsmat:
Lchf-pizza!

15 Oktober

2011-10-15 / 11:52:38
Hej hopp!
Solen skiner och jag är pigg! Kyle är pigg, men jonte och kian är tröttisar ;) haha.
Kian somnade igår runt kvart över sju och kyle lite innan åtta, rätt tidigt för att vara dom men ja jag fick kolla på idol ;) haha. Otippat att Denise åkte ut dock.. troddde verkligen inte det..

Jonte kom väl hem runt halv 5 tiden, han hade varit hemma hos Benjamin och spelat lite. 
Jag somnade innan 23 så det var skönt, kian vaknade inte förens halv fyra!!! Så några timmar fick man sova iaf, men han somnade dock inteom förens 5 sen, men det gjorde ingenting han var så mysig såååå! Sen vaknade han inte förens halv tio igen.
Men nu sover han igen sen 20 minuter tillbaka :)

Han brukar somna runt denna tiden och sova 3 timmar.. sen vara vaken tills han ska sova för natten, min stora kille :)

Iaf, idag ska vi städa ordentligt, fixa tvätten osv.. sen ska vi ha myslördag.
Äter inte så mycket kollisar nu på dagen för ska äta jordnötter kväll ;) haha, de har typ 14gram kollisar per 100 gram, så inte sååå jätte myckt :D

Till middag/kvällsmat blir det pizza! (lchf) så klart :)

Nej nu ska jag sätta på liiite musik och börja städa!

Frukost

2011-10-14 / 09:41:15

Yoggi med kanel och ett glas te.. Mums!

13 Oktober

2011-10-13 / 13:39:22
Hej och hå så snabbt denna månaden går.. halva månaden har redan gått, och snart blir kian 3 månader!! herreguuuud, då ska det planeras dop  :)

Inatt vaknade Kian ovanligt många gånger (en gång mer) men endå.. han somnade för natten vid 20 sen vaknade han 01 somnade om rätt snabbt och vaknade igen 5, sen tog det 1½ timma tills han somnade om igen?? vad hände där liksom?? måste ha varit fullmånen ;) Men nu sover han lite middag iaf..

Jag och kyle har precis plockat undan lite granna, ska bara fixa disken så är det färdigt för idag ;) Ska göra lite lunch till oss nu sen ska vi hem till sevda och hälsa på , Laura är också är så det ska bli skoj :)

En snabb uppdatering bara!

11 Oktober - Höstväder

2011-10-11 / 16:15:27
Goddagens!
Idag är det riktigt höstväder...jätte tråkigt med regn och blåst och sol lite då och då.. inget pålitligt väder överhuvudtaget! :( Så vi har varit inne heeela dagen jag och Kian. Kyle följde med jonte till kim innan och var där ett tag så han har iaf fått komma ut lite granna :)

Idag ska vi ha hamburgare till kvällsmat, aasgoott! Inget bröd för oss då ;) Eller kom på att jag kan ju baka eget bröd och testa att ha till? ja det ska jag göra!

Annars så har vi inte gjort nåååågonting idag, plockat upp lite bara.. måste fixa tvätten ikväll för ska tvätta. Det behövs som vanligt..
Har inte heller kännt något sug av socker idag.. väääldigt positiv, är inte heller hungrig på dagarna utan är bara hungrig på morgonen. :)

Nej nu så börjar Kian bli trött så ska lägga honom och sen baka lite bröd :)

Här kommer en dansbild på Kian när han hörde låten Moves like jagger:

Blomkålsris

2011-10-10 / 20:15:07
Gjorde blomkålsris innan idag till korvstroganoffen.. det blev jätte gott, blev nästan för mätt! haha, så nu kommer jag hålla mig mätt länge.. hade det varit makaroner så hade jag nog varit hungrig vid 22 ikväll igen..

Iaf det är lätt att göra blomkålsris man tar bara ett blomkålshuvud och river på ett rivjärn och sen steker man det i smör, man kan även koka det en liten stund. Men jag stekte och både jag och jonte tyckte att det blev gott :)

image description

LCHF bröd

2011-10-10 / 10:19:42
Fick ett jätte gott recept på lchf bröd av mamma, jätte lätt att göra och jätte smiiidigt!

Här är receptet:

2 ägg
2 dl ost (vilken du vill)
1dl mandelmjöl
3 msk mandelmjöl eller bake pro
0.75 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver

• blanda ihop allt utom bakpulver.
• låt svälla minst 10 min.
• blanda i bakpulver.
• rulla 4 bollar
• in i ungen tills de har fått fin färg på 200 grader. Ca 10 min.

hur enkelt och gott som helst!

image description

10 Oktober

2011-10-10 / 10:16:50
Godmorgon!
Rätt lugn natt och morgon idag, jätte skönt efter helgen :)
Kian och Kyle somnade runt 20 igår kväll, Kian vaknade väl halv fyra för mat och somnade snabbt om igen och vaknade nästa gång vid 8 samtidigt som kyle. Men nuu sover Kian igen och Kyle kollar på scooby doo, jag satte mig här med en kopp te så länge. :)

Idag ska vi städa och lämna tillbaka inhaleringsmaskinen till sjukhuset.. får se ifall dom kollar på Kian och se så han är bättre eller hur det nu blir.

I helgen Så var vi hos Nathalie och firade henne, de bjöds på kladdkaka men jag tog inget , inte ens en liten bit ;) .
Får ju inte bli för mycket.. åt ju godis den dagen också! Drack nästan 2 glas vin så är nöjd, vägde mig i söndags så hade jag gått ner lite till, men sockret kommer väl läggas på nu i veckan eller något ^^..

Iaf så har jag vägt mig idag med efter en vecka, och resultatet är minus 1.6! Så sen jag köpte vår våg för typ 3 veckor sen så har jag gått ner 2.6 kg :) Klart nöjd är jag! Mäter mig ju också.. men de tar jag varannan vecka ist.

Nu ska jag dricka upp mitt te och bara ta det lugnt medan kyle är lugn och kolla tv och kian sover!

Dag 6

2011-10-08 / 16:25:51
Dag 6 idag då, vägningen på måndag  blir skoj att se sen, lite är bättre än inget!  Idag är jag inte alls sugen på godis, var det innan men så gick vi och köpte lite godis bara för det är lördag liksom, så nu är jag inte alls sugen , vilket är bra för mig ;)
Köpte även lite vin som vi ska dricka ikväll max 2 glas. För tintins kompis Nathalie fyller år :)

Åt frukost innan runt 12 kan inte äta tidigare.. Åt yoggi och ägg...och är inte hungrig än. Men till kvällsmat blir det iaf kycklingsallad med currysås! :D

7 Oktober

2011-10-07 / 10:46:30

Godmorgoon!
Idag gjorde vi morgon halv nio, helt ok tid!
Är inte lika trött på morgonen längre :D
Nu ska vi sätta på musik och städa!

Ville mest bara säga godmorgon.
Här har ni Kian som kollar på högtalaren som hänger på väggen ;)

alltså..

2011-10-06 / 16:56:28
Detta är ju för mycket! jag har börjat kolla på EN till serie.. den är också lika bra som alla andra serier jag följer.. åååh!  Detta är alla serier jag följer tyvärr.....:

Desperate housewives
Greys anatomy
True blood
The lying game
Gossip girl
Awkward
Hart of dixie
Ringer
The vampire diaries
The secret circle
Pretty little liars
The nine lives of chole king
Switched at birth
Hellcats
Make it or break it



TUR att inte alla går samtidigt,.. då hade det varit fullt upp ;) haha.. nej fy!

Nananananana baaaatman!

2011-10-06 / 14:57:45

Kyles favorit skor har äntligen hittat hem efter 1års tid! Kyle är lycklig.. Tuur att dom fortfarande passar :)

Dag 4

2011-10-06 / 14:55:00
Redan gått 4 dagar..
Känner inte behov av något socker på dagarna iaf.. inte igår kväll heller så får se hur det är ikväll eller iaf till helgen.. :/ Men det borde jag klara ;)

Känner inte heller något sug efter pasta, ris eller potatis än så länge.. har iofs aldrig varit såå förtjust i ris heller för dendelen och potatis har alltid varit såååå tråkigt att skal/koka, dock kokar vi till kyle men inte samma sak, behöver ju bara skala 3 potatisar ;)

Eller det jag kan komma på just nu som hade varit liiiite gott hade varit att ha en sockerbit i teet på morgonen.. men det går ju att dricka ändå.

Tre dagar kvar sen är det vägning ;)
Hoppas nåågot har hänt iom att jag åt socker och massa kolhydrater varje dag innan..

6 Oktober

2011-10-06 / 10:50:56
Godmorgon alla!
Igår kväll somnade Kian halv åtta helt utmattad.. sen vaknade han runt 01 igen och ville ha mat. Sen vaknade han 6 igen och somnade om runt halv sju och vaknade halv tio så vi alla försov oss ;) hahah sötungen! är ju van att han vaknar tidigt så man behöver aldrig ställa klockan!

Aja blir att vara hemma idag och plocka undan och sortera tvätt för ska tvätta en jäkla tvätthög ikväll.. bara att börja ladda redan nu ;)

Just nu har vi precis ätit frukost, blev yoggi med blåbär idag igen,sååå gott! Kyle fick flingor och mjölk. Kian ligger här i babysittern så nöjd så, flinar till så fort man kollar på honom sötungen. <3
Lyssnar även på musik.. moves like jagger ville kyle lyssna på, så full fart redan..:P

Annars idag då?.. vi ska tvätta hela kvällen har minst 6 maskiner.. åååh varför drar jag alltid ut på att tvätta? för det är så himla tråkigt så klart!

GREYS ANATOMY

2011-10-05 / 16:22:29

Idag kommer äntligen Greys anatomy! Följt det lika länge som jag och jonte har varit tillsammans ungefär ;) hihi

Ikväll klockan 21:00!!

Höstväder

2011-10-05 / 16:15:33

Idag är det ett riiiktigt höstväder ute! Mörkt blåsigt och småkyligt..
Iaf så var vi och handlade innan till maten idag, kycklinggryta! Kommer bli sååå gott! Inget ris till dock ;)
Stannade på en lekplats med så kyle fick leka lite gjorde vi också:)

Nu ska jag plocka upp lite medans kian är lugn i min famn.

5 Oktober

2011-10-05 / 11:18:43
Hallå i stugan!
Idag har det redan gått 5 dagar i oktober... helt sjukt så snabbt tiden går! Om 2½ månad är det redan jul ;) Men innan dess är det ju halloween, lucia och alla mysiga söndagar i december!

Iaf, igår gjorde vi inte så jätte mycket, plockade undan lite granna bara.  Pontus var här hela kvällen, han skissade lite granna. 
Idag så ska vi plocka undan lite här  och sen ut och gå en runda! Fint höst väder ute idag och kyle behöver springa av sig.. :P

Sockerberoendet går bra på dagarna förresten.. men sen när det börjar bli mörkt ute och man sätter sig framför tvn dååå jäkla är det svårt att stå emot! Igår försökte jag släcka de med ost och bubbel vatten.. det gick iaf ;) haha.

Åt en väldigt god frukost idag! Grekisk yoghurt med blåbär. Väldigt mättande och gott och nyttigt ;) Dock tycker kyle att det smakar creme fraiche haha..

Dag 1 - igår

2011-10-04 / 10:35:38
Första dagen helt avklarad, dock gjorde jag ett misstag och köpte kaffe på stan som tydligen hade vaniljsocker i...aja man lär ju sig med tiden sägs det!

Annars gick det väldigt bra igår, åt ägg och bacon till frukost, och kålpudding till kvällsmat, väääldigt gott och mättande :)

Snart ska vi äta frukost här också lite sent dock..

Kian sover fortfarnade den lilla sömtutan! hör hur han snarkar där inne.. Han somnade redan vid 8 igår kväll, vaknade runt 00 för mat och somnade om halv två igen och sen vaknade han runt 6 men somnadeom redan kvart över och ha rinte vaknat sen dess. Kyle är redan vild och hoppar på soffkuddarna som vi har lagt undan från den förra soffan. Jag bara finns hahaha är för trött för att göra något annat än så länge.

Idag blir det köttbullar, brunsås och coleslaw (utan morot) till middag! gooooott.

3 oktober

2011-10-03 / 15:00:00
Nuu gäller det!
Idag, måndagen den 3 oktober så börjar min viktresa neråt, från att ha varit gravid 2 gånger och inte direkt brytt mig om vad jag har ätit så ska jag nu börja min viktresa neråt, 15 kg ska bort! Gärna mer.. det vill man iofs alltid haha, men 15 ska bort iaf!
Så det jag ska göra är att dra ner på allt socker jag äter heela tiden, mindre portioner och nyttigare mat, mindre kolhydrater. Ingen pasta, ris eller potatis!
Får se om min mage mår bättre med mindre kolhydrater.. lite kolhydrater kommer jag ju äta men absolut inte så mycket som jag gör nu. Förhoppningsvis mår min mage bättre och gör den det så gör jag det ;)
Kommer uppdatera resultat varje vecka i början så jag själv håller lite koll med om det är något jag måste ändra osv..
Träna får jag ju inte göra förens nästa månad men börjar med att dra ner på socker och kolhydrater till en början ;)
Ut och gå och pw kan jag och ska jag såklart göra :)
Motivationen!! :
Kommer ju aldrig få de formerna jag hade när jag var 18 och ungtupp.. o ingen mamma,  det vet jag.. men önska kan man ju ;) och man kan ju komma i någon liknande form iaf. :)
Önska mig lycka till nu! :D