28 September

2011-09-28 / 12:15:22

Äääääntligen har blogg.se skaffat sig en app på iphone! :D

Så här får ni en söt bild bara för det!

Glömde nämna i förlossningsberättelsen hur...

2011-09-18 / 14:58:20

img_3204 (MMS)

Glömde nämna i förlossningsberättelsen hur bra stöd jag fick av Tintin hela dagen från jag fick värkar! Jag skickade sms till henne och frågade ifall hon kunde komma dör jag började få ont och jonte o kyle var och fiskade eller något så ville inte vara själv. Men hon kom och sen när vi storhandlade så påminde hon mig hela tiden om att andas.. Sen  när vi kom hem och jag slulle bada så satt hon med mig och klockade varje värk!  PLUS att hon städade hela lägenheten när vi låg på BB för att slippa det när vi kom hem.. Helt underbar!! <3

Godmoorgon.                  Vi har nästan...

2011-09-17 / 08:24:04

img_3185 (MMS)

Godmoorgon.                  Vi har nästan precis vaknat här hemma, kyle vaknade halv ått imorse.. Väldigt ovanligt! Kian somnade runt 2 inatt och vaknade halv sju:) Nu ska vi äta frukost sen städa!

Heeeej igen. ...

2011-09-16 / 23:01:19

Heeeej igen. Kian har sovit sen jag skrev sist.. Vi funderade på vad vi skulle hitta på ikväll.. Det fredagsnöje vi kom på var att byta Kyles och Jontes rum, alltså så Kyle får jontes ist så vi kan fixa iordning hans rum. De har ju inte tapetserat inne på kyles förra rum än så har liksom inte fått ordning där.. Så nu har vi bytt och ska bara köpa två ravelramar sen är hans rum ÄNTLIGEN klart så kan man bocka av det!.. Sen undrar jag när Kian hade tänkt vakna.. Inte skoj med en vakennatt när man är så här förkyld heller :( men men får vara positiv ;) Men nu ska jag ta lite nasspräy o göra lite te! Godnatt på er <3

Heej Testar att skriva från telen nu, allt...

2011-09-16 / 17:16:40

img_3161 (MMS)

Heej Testar att skriva från telen nu, alltså i ett sms. Så får se hur det ser ut när man har postat det! Har varit i stan med Tintin en snabbis på hennes lunch, hon ville ha sällskap. Hittade iaf två nya svarta maskaror samt en vit maskara, två nagellack och ett stärkande nagellack.  Kom hem och började med maten, korvstroganoff blev det idag, vääldigt gott! Sen ville Kian ha mat han med så han fick det plus ny blöja sen somnade han så fint så i sin säng medans jag diskade :D Ikväll ska vi gå en kvällsrunda och sen kolls film :)

Test!

2011-09-16 / 16:51:21

Test!

16 September

2011-09-16 / 11:06:14
Helluu,
Nu var det ett tag sen jag skrev här.. Men hinner inte på dagarna längre och på kvällarna är jag för trött ^^ Men iaf.. Sen sist så har det väl inte hänt så jätte mycket.. Kyle har varit på hörselkontroll och det såg bra ut, samtidigt vägde o mätte vi kian, han hade gått upp 260 gram på en vecka Samt växt en halv cm.. Nästa vecka ska vi dit igen :) Varit på busfabriken med Malin och Neo med :) pojkarna var helt svettiga efteråt :p Kalas hos gabriel har vi med varit han fyllde hela 8 år! Sen har vi ätit mat hos Mona med..

Ja det är väl det..^^ skriver på telen nu medans jag vilar lite, har blivit jätte förkyld.. Har tjock hals och lock i öronen :(
idag la jag kian för första gången själv i hans säng precis innan han somnade för att se ifall han kunde somna själv och det kunde han! pluus att han är för stor för vissa tröjor i st 56, ååh han börjar bli stor!

idag ska jag till vallås för att hålla tintin sällskap på hennes lunch Sen vet jag inte vad som mer händer idag.. Typ kolla film och sova..

Bebis Kyle

2011-09-04 / 22:06:52
Hittade en bild på Kyle som bebiiis när jag kollade igenom bilder innan idag! Kolla så söööööt:

4 September

2011-09-04 / 22:05:02
Gooodkväll!
Den 4 september idag alltså.. redan gått 4 dagar i september :O..

Iaf, i helgen har vi gjort en maaassa.. i fredags så var jag ute och åt pizza med michelle, nathalie, bekke, tintin och martina, sen gick vi vidare (läs åk;)) hem till michelle och spelade lite sällskapsspel vilket faktiskt är riktigt skoooj! haha.
Sen gick jag hemåt för fick så fruktansvärt ont i huvudet.. så somnade nästan direkt när jag kom hem..

Igår så var det kalas för Neo som blev hela 4 år! Fick lite korv med bröd samt tårta. Kyle hade såå skoj, Kian sov när vi kom dit men vaknade senare är chockad att han inte vaknade tidigare med alla barn där ;)
När han vaknade fick han äta lite sen så låg han mest och mös.
Kom hem och hade en övertrött bebis och en trött storkille med, kyle somnade rätt tidigt innan 21, och kian lite efter nio heeelt slut var han!

Kyle har blivit förkyld med.. stackaren.. får se vad de säger på onsdag för då ska han göra hörseltestet vet inte hur de gör om dom är förkylda?

Idaaag då har jag och kian varit på eurostop med tintin och michelle, hittade 2 bodys och 1 par byxor till honom i st 62 som jag snart måste börja klä honom i , han har en liten tjockismage ;)

Just nu sover båda två och jonte spelar tvspel, vi skakolla film alldeles strax hoppas jag sen sooooova! imorgon börjar allvaret igen ^^