25 Juli

2011-07-25 / 16:15:13
Helluuu!
Idag vaknade vi hur sent som helst.. så det var bara att gå upp och ta på sig, sen åkte vi in till stan och åt lite kinamat och visade atti stan.
Har inte rört mig så här mycket sen i torsdags så får se vad som händer ikväll ^^ . Atti åker hem imorgon bitti också, då har det redan gått en vecka sen han kom hit! herregud.. denna månaden alltså ;).

jaja, igår hade jag lite ont imagen och ryggen, var lite dålig i magen också men har hört att det kan vara så i slutet av graviditeten och början på förlossningen.. men känner inte alls mycket idag har typ haft 5 sammandragningar kanske?.. jaja. Bebisen kommer när den kommer iaf. BARA inte den 29!!!

Idag ska jag bara viiila, jonte och hans vänner är här nu och spelar och ska spela hela kvällen iom att atti åker hem imon.

Fixade om lite i köket innan en liten detalj bara kolla här!

Före och efter bild:



Tyckte det blev lite bättre iaf ;)

24 Juli

2011-07-24 / 15:36:42
Aaa.. här är man ju bra på att uppdatera, får skylla på att vi har haft mycket att göra dessa dagarna.

Kan ju börja med torsdags då var vi ju på Liseberg, Kyle tyckte det var huuur skoj som helst MEN lite jobbigt att gå ;) haha. men han klagade inte så mycket på det. Tintin ville spela lite så det fick hon med sig kyle på.. han blev skit sur när han inte vann något och jäääätte glad när han väl vann. Han vann daim och plopp helt själv. Sen vann han och tintin en stor geisha stjärnvinst också!

Han var så söt när han kramade alla kaniner han såg, satt fint och kollade på kanincirkusen som kom också. Detta ska vi lätt göra om nästa år!

Fredagen så hade jag ont i hela kroppen ;) kändes som jag hade tränat ett dubbelpass eller något liknande kunde knappt gå ;) haha... men iaf jonte fick åka och köpa alla grejer till kalaset som skulle vara på lördagen, sen så kom tintin hit så städade vi det värsta samt gjorde tårtan.

Lördagen så vaknade vi rätt sent.. åt frukost och duschade, sen så kom alla gäster.
Kyle var helt exhalterad över alla som kom och alla paket han fick  ;) haha. Jag själv hade mensvärk heeeela dagen och kunde knappt äta.. tog två panodil men det hjälpte inte alls. Så satt mest ner..
Badade på kvällen med men de hjälpte inte heller..

Och idag då.. ja då har jag ingen mensvärk.. men är lite orolig i magen. Så får se om det är något på g! :D

Ska ladda upp alla bilder i ett eget inlägg sen också!

20 Juli

2011-07-20 / 23:18:28
Godkväll..
Nu har det gått några dagar sen jag uppdaterade sist. Har haft väldigt mycket att göra..

I lördags den 16 så var i på 100 fest, mona fyller 60 och nettan fyller 40. (jontes mamma och syster), där fick vi en stor buffé, tårta, glass och sen lite gotte med. Jonte och hans moster höll tal, jätte fint! Barnen hade uppvisningar, kyle dansade breakdance haha såååå duktig så!.

Söndagen så vilade vi bara, gjorde verkligen ingenting alls! Vaknade åt frukost la oss i sängen igen gick upp och åt middag sen vidare till soffan till kvällen ungefär haha!!

Måndags så både städade vi och tvättade, sen veckohandlade vi på kvällen. Sen skulle jag följa med tintin och ge pengar till en tjej.. men nehene där blev jag överraskad av massa nära och kära, mamma hade ordnat en babyshower åt miiig! jag blev helt rörd och stum.
Vi löste lite korsord som mamma hade gjort om mig, sen åt vi jätte god buffé där med, drack lite cider (alkoholfri så klart) och åt muffins!.
Fick massa paket till lillbebisen också jääätte fina presenter:D väldigt glad är jag att jag har dom vännerna jag har!

Igår var jag hos barnmorskan, har gått upp 1 kg på 2 veckor och magen har växt 1 cm. Alltså från 33 till 34. Hjärtljudet såg bra ut och järnvärdet hade stigit ännu mera.
Gick på stan lite granna och åt mcdonalds som vanligt ;) sen började det spöregna så vi åkte hemåt, där jonte och hans kompisar satt och spelade för fullt.

Och idaag har vi varit på barnavårdcentralen för 4 årskontroll, allt såg väldigt bra ut där också. Kyles "R" var det lite prat om.. men det var inte ovanligt i hans ålder iaf. Hela 101 cm lång och 17 kg tung ;). Inte konstigt att han är så kort heller iom att både jag och jonte är väldigt korta!

Sen åkte vi vidare till rusta och handlade mattor och duschstång.

Nu är jag helt slut.. ska gå och lägga mig alldeles strax, upp tidigt imon för då ska vi till Liseberg!

15 Juli

2011-07-15 / 12:42:30
Helluu, halva månaden avklarad, bara 2 och en halv vecka kvar till BF ;). Det kommer gå snabbt har så mycket vi ska göra nästa vecka. Bla till barnmorskan på kontroll, bvc på 4 års kontroll, handla till kalaset, liseberg, storstäda och kalas.
Såå har en del att göra den veckan men det är bra då kommer den gå snabbt ;).

I förrgår så åkte vi till stranden och fiskade krabbor, med kim och tintin. De fick ihop hela 11 krabbor.. men vi släppte ut dom i vattnet igen så klart!
Sen igår så gjorde vi inte så jätte mycket, borrade upp två hyllor i sovrummet typ, sen åkte jonte och fiskade lite med kim, kom hem tre timmar senare dygnsur och ingen fisk.. haha. Kollade på the tourist sen på kvällen, den var faktiskt bra!

Idaag så ska vi snart gå till eurostop jonte ska kolla på ny telefon, sen ikväll blir det väl bara filmkvälll och ta det lugnt. För imon ska vi på 100 års fest! :D

12 Juli

2011-07-12 / 21:37:43
Heeeej!
skriver från mobilen just nu så blir det några stavfel här o där så vet ni varför;)
Idag har vi storstädat exakt hela dagen.. Började med vårt sovrum och slutade med kyles. Blev iaf mycket renare ;). Fixade spjälsängen också så den äntligen är klar :D

Nu har vi precis nattat kyle.. O kollar just nu på filmen på sexan.

Jag har förvärkar också.. Beror nog på städningen idag kan jag tänka mig.
Men vi blev klara med sysslorna för idag iaf plus lite till!

Men nu ska jag ta något litet o äta sen ta en dusch! PUSS

11 Juli

2011-07-11 / 17:49:30
Hellu,
Igår kväll så beställde jag hem 100 bilder på oss, så får dom snart i veckan. Ska bli bättre på att köpa fotoalbum och sätta in riktiga kort där ist för att bara ha dom på datorn.. tänk om något händer?

Idag vaknade vi 11....haha. Ja..öh gick till eurostop för att handla frukost/lunch, kom hem och åt sen däckade jag i soffan.. hahaha var för varmt och tungt för mig att gå dit och hem. Städade balkongen innan också så nu är det fint där meed, ska fixa vagnen till bebisen senare idag sen har jag gjort mina sysslor för idag ;)
Dock resulterar detta med att jag harjätte foglossning och sammandragningar..

Har kollat lite tårtor till kyles kalas idag också, har hittat en som jag och min mamma ska göra, kommer han nog älska :D ni får se bild när den är helt klar..:)

Iaf, snart så ska jag börja med kvällsmaten och sen blir det ett bad tror jag och sen bara ta det lugnt!

Här får ni en söt bild jag tog på kyle innan idag i smyg ;)

Du vet att du är höggravid när...

2011-07-10 / 15:44:39

- När din sambo väcker dig och ber dig varje natt att lägga dig längre bort för att du snarkar

- Sambon måste parkera om bilen på nytt för att du ska kunna komma ut.

- Du är nära att skära dig varje gång du ska raka dig nertill och du ser inte längre tårna.

- Det inte längre hjälper att "smita förbi" folk sidledes då du är bredare så än framifrån.

- Det känns som om man har sprungit en mil när man går upp för en trapp.

- När man rullar runt för att komma upp från soffan.

- När man hellre går barfota än att ta på sig strumpor.

- När man behöver hjälp för att komma upp ur sängen eller soffan

- När man måste kissa igen så fort man rest sig och trott att man var färdig.

- När allt blir tungt

- När man sitter på golvet i duschen och inte förstår hur man ska komma upp igen.

- När det känns som om bebisen försöker trycka ut slemproppen och gräva sig ut varje gång du lägger dig ner.

- När man planerar en utflykt utanför hemmet utifrån vart det finns toaletter.

- När BH storleken börjar närma sig slutet av alfabetet.

 

Hahaha!

10 Juli

2011-07-10 / 14:50:00
Om 5 dagar har redan halva juli gått ;) ja denna sommaren flyger förbi..synd att man inte har sommar längre egentligen!

Iaf.. igår så gick jonte hem till en kompis och spelade lite och så, jag och kyle gick hem till tintin och pratade ett tag samt fick kyle lite godis av henne. Vi stannade nog lite väl länge.. kom hem kvart över tolv på kvällen haha, kyle däckade direkt i soffan och jag kollade på en barnfilm innan jag gick och la mig.. :( haha. nanny mcPhee hette den ;) var ändå rätt bra haha!

Idag vaknade vi halv tolv.. hum.. haha sov bort hela förmiddagen :( men vi gick upp och gjorde lite lunch sen började vi steka lite pannkakor som jonte och kyle kunde ta med sig till brottet som fika.
Så nu har dom åkt iväg och jag satte mig här, orkade inte följa med har för ont i ryggen..:/

Och nu tänkte jag bäddarent i vår säng så jag har det gjort och sen kolla lite på tv..

Här får ni se en söt bild på min spiderman ;)

9 Juli

2011-07-09 / 15:53:46
Alla vaknade halv elva idag.. haha sovmorgon? ja. Men lika trött va jag ändå..
inatt vid 4 tiden vaknade jag av att jag hade sååå ont i övre delen av magen samt ryggen.. kunde inte ligga på något vis, gick upp och kissade och la mig sen på rygg så kändes det lite bättre.. men det gjorde fortfarande ont. Det höll i sig i en timma ca..Inte skoj alls. Sen somnade jag iaf om och vaknade av att det var skit varmt i sovrummet.. haha.

Idag så har jag molande värk i nedre delen av ryggen bara, som då och då kommer till nedre delen av magen. Och foglossning har jag med.. fy!
Igååår när jonte kom hem ifrån jobbet, hans sista jobbedag och nu har han semester!, så badade vi och sen gjorde vi hemmagjord pizza och sen mös jag och kyle till det till askungen 2, vi åt massa ostbollar och ostbågar medan jonte var iväg på bio med sina kusiner.
När Kyle somnade så kollade jag på chocolat , den är såå bra! Sen kom jonte hem vid halv ett tiden och satt sen och spelade med sin kusin till 5 på morgonen haha!

Idag har jonte och kyle varit i väg och badat jag torkade golven lite och vilade ryggen sen som sagt.. har fortfarande en molande värk i ryggen, får ta ett bad sen och se ifall det går över..
Jonte ska hem till en kompis sen och då ska jag och kyle kolla på askungen 3..har inte sett den faktiskt så det ska bli skoj ;)

Vecka 37

2011-07-07 / 18:03:22
3 veckor kvar förhoppningsvis!
Börja känna mig jätte tung och ivägen.
Kan inte gå längre sträckor utan att behöva vila.
Kan inte heller ståå upp utan att behöva pausa ibland.
Men positivt är ju att bebis snart är här hos oss..! <3

Stora killen!

2011-07-07 / 17:57:05
Kyle börjar bli så stoooor! Han kan skriva sitt namn själv nu med lite hjälp..



Sen innan idag så VILLE han städa..!! han verkligen bad om att få städa så jag sa till honom att han kunde gå in och städa på sitt rum. Och det GJORDE han.. haha utan att klaga! Sen ville han ta en bild som bevis. Så den får ni se här nu ;)

7 Juli

2011-07-07 / 17:53:29
Goddagens!
Idag vakande kyle tidigt, lika jobbigt varje gång men dags att vänja sig kanske? ;) haha.
Åt lite frukost och sådär, sen plockade vi undan det värsta och sen bara tog det lugnt. Det har inte varit så fint väder idag utan det har varit molnigt och 18 grader ungefär, perfekt väder för mig!
Solen har dock kommit fram nu och kommer väl steka in i vardagsrummet om 1 timma eller så.

Håller på med kvällsmaten just nu, det blir lite lättlagat haha, pommes med kryddig korv, får hoppas jag inte får halsbränna ikväll..:( Dessa korvarna är såååå goda.

Sen ikväll ska jag kolla på american pie 2 och vika tvätt, skoj skoj ;)

6 Juli

2011-07-06 / 21:22:37
Godkväll,
Idag har vi haft fullt upp hela dagen känns det som, vaknade vid 9 tiden gick upp och åt frukost, sen plockade vi undan och efter det kom mormor hit.
När hon var här så fikade vi lite sen gick vi vidare till en vattenlekplats, kyle lekte fint i 1½ timma ungefär, sen började han frysa så vi fick gå hem.
När vi kom hem så började vi med kvällsmaten som blev köttbullssallad, kyle åt två hela portioner så denna rätten får vi göra flera gånger ;). Lätt att ta med sig till stranden också som lunch.

Nu har jag fått soleksem på båda armarna också kliar jätte mycket så ska smörja in dom med något och se ifall det blir lite bättre iaf.

Men nu ska jag sätta mig med jonte och spela lite tv spel ^^

7 timmar senare..

2011-07-05 / 17:39:49
..så är jag klar med Kyles garderob, blev lite tomt där nu men sköönt att veta vad som passar och inte passar liksom.
Klädkammaren är fixad, ska bara bära ner en påse till men den tar vi en annan dag den är för tung ;).

Fixat hela köket också, och sist men inte minst så ska vi tvätta ikväll.. ska snart ner med de första kläderna som ska tvättas. Sen blir det kvällsmat och en dusch!!

`

2011-07-05 / 10:35:54
28 dagar kvar!

5 Juli

2011-07-05 / 10:30:33
Denna månaden går ju jätte fort, redan den 5 juli liksom..gått 5 dagar sen sista juni..:O. Ja går den så här fort hela tiden lär vi ju ha en bebis väldigt snart!

Idag så ska vi eller ja jag, röja i kyles garderob..det behövs verkligen måste verkligen ta bort alla kläder som är för små så man inte står där en morgon och tar ett par byxor så bara nehe dessa är för små dessa med dessa med.. usch. Ja sen ska jag röja i klädkammaren också för där ser det ut som faaan, med alla bebis saker, kyles saker han inet använder som man bara har slängt in för att det inte får plats någon annanstans :P

Seen när jag är klar med detta så kommer tintin hit och hjälper mig att bära ner allt till källaren, som inte ska användas. :).

Jonte jobbar därför han inte kan hjälpa mig för den som undrar ;).

och sist men inte minst så tvättar jag ikväll 18-21, MEN det får jonte dock hjälpa mig lite med..

4 Juli

2011-07-04 / 17:26:50
Dagen började med att kyle väckte mig rätt tidigt imorse och ville gå upp för han inte hade något att göra? haha. Så vi fick gå upp och äta frukost.. han åt dock inte jätte bra.. men man kan förstår honom värmen är liksom inte att leka med..:(
Vi plockade upp lite granna och sen tog vi bussen in till stan. Mötte tintin också.
Sen in till barnmorskan, hade en vikarie idag. Hon var väl helt ok, men min ordinarie är bättre :P.
Magen har växt från 32 cm i sf mått till 33 på tre veckor..har dock gått upp 3 kg så det jämnar ut sig. Från sist jag var där då magen hade växt från 27 till 32 och jag bara hade gått upp 1 kg.

Hjärtljudet låg på 150 så det såg bra ut, bebisens huvud var fortfarande lite rörligt, men det är normalt som omföderska, huvudet kan fixeras samma dag som man får värkar.
Järnvärdet såg mycket bättre ut nu.. låg på 110 så behöver inte ta järntabletter. :D

Åt som vanligt på mcdonalds efteråt, och sen köpte jag en glass till Kyle som han åt medans vi svettades i värmen ;) haha.

När vi kom hem så kom Jonte också hem så jonte och Kyle är iväg och tar sig ett dopp i havet med andy.
Och jag sitter här nu och bara tar det luuugnt dricker lite apelsinsaft också och ska om en stund skala potatis.

Och idag är det bara 29 dagar kvar ;)

3 Juli - 30 dagar kvar

2011-07-03 / 17:15:54
Hallå hallåå,
Idag är det bara 30 dagar kvar till beräknad förlossning! alltså en månad, kanske mindre till och med!
Har en del smågrejer kvar som ska fixas denna veckan som kommer samt nästa sen är allt klart, men då ska vi ha kalas för kyle sen fyller kyle år så bebis får vänta liite till ändå ;) haha.

Iaf idag har vi varit i våxtorp och ätit med mona, nettan, julia och jontes mormor och morfar. Vi åt thaimat, asgott! Långt ifrån dock.. men gott!
Varmt har/är det ute också, jätte kvavt så hoppas verkligen att det börjar regna inatt så man kan få sova ordentligt. Inatt sov jag verkligen inte bra.. somnade 1 kanske, sen vaknade jag till och från av att jag hade halsbränna som tusan, har nog inte haft en sån hemsk halsbränna någongång :s.. jonte kom hem 8 imorse och började prata med mig med kändes som jag hade sovit hur länge som helst MEN jag var fortfarande trött, kyle sov fortfarande så jag passade på att somna om sen vaknade kyle vid 9-10 tiden.

Fick iaf tuggtabletter utav julia innan som jag ska testa sen innan jag går och lägger mig och se om jag slipper halsbrännan inatt.

Imorgon ska jag till barnmorskan igen sen ska vi nog bara gå runt på stan, vila så mycket som möjligt, har ont i ryggen och känner mig allmänt skum. Så hoppas inte det är bebis på g redan nu..för han får gääärna vänta lite och bakas lite till! ;)

2 Juli

2011-07-02 / 18:21:53
Hallåå,
Igår kväll så var laura här en stund, vi snackade lite och så sen gick hon hem  igen, när hon hade gått så kollade kyle klart på mr bean som gick på 3an, och sen kollade jag på två serier som precis har börjat, the nine lives of chloe king och switched at birth. Båda två var helt ok!

Sen var klockan helt plötsligt 3 på natten, kyle hade somnat för längesen då så klart ;P.
Gick och la mig och en liten stund senare så kom jonte hem också.

Idag vaknade vi 10 allihopa ungefär, gick upp och åt frukost sen fixade vi oss och följde med jonte till sitt konvent.. Stannade där en stund så kyle fick spela lite, sen gick vi in till stan och fikade lite med Tintint. MEN fyfarao va varmt det har varit idag, INTE ok faktiskt.. :(
Klockan 15 så skulle vi på kalas hos Elin som fyller 10 åår på måndag.

Och nu är vi äntligen hemma igen, varma och helt slut.. kyle är jätte trött så får se när han somnar ikvläl och jag vill bara duscha en iskall dusch och sen lägga migoch sova.. men klockan är liiiite lite för det.. :( Jonte kommer inte hem heller på hela natten vilket suuuger för jag hatar att vara ensam när jag ska sova :(.. aja.

Imorgon så fyller Mona 60 år, så de firas med att äta ute!

1 Juli

2011-07-01 / 13:14:07
Hallååå,
Första dagen på en ny månad!, idag firar jag och jonte 6 år tillsammans. Tiden har gått snabbt, säkert bara för vi har en energiknippe tillsammans som gör att dagarna går fort. ;)
Iaf vi firade detta igår genom att äta på kinarestaurang och kolla på x-men på bio. Filmen var faktiskt bra, och maten var jätte god. Kinamat är oftast aldrig äcklig :( haha.

idag så ska jag och kyle ha fredagsmys och imorgon ska vi på kalas hos elin..:)

Igår storstädade jag ju och sen storhandlade vi.. det kändes i magen och ryggen kan man ju säga. Idag har jag sammandragningar rätt ofta och lite ont i magen. Får hoppas det går över med lite vila.