29 April

2011-04-29 / 13:33:58
Goddagens!

Idag är det 95 dagar kvar till beräknad förlossning.. tiden går snabbt. Så om bara 3 månader har vi en ny familjemedlem här hos oss. :D

Idag blir det bad här hemma om en liten stund sen kommer tintin och då ska vi gå en liten runda sen ikväll blir det som sagt grillning hemma hos Malin och Chrille!

Ha det bra alla där ute!

Kyle & Bebis

2011-04-28 / 15:05:18
Kyle                                                                            Bebis



Inte en jääätte stor skillnad egentligen. Nu har jag ju ändå mer fett på magen sen kyle haha ;)

Vecka 27

2011-04-28 / 14:52:27
Japp redan vecka 27, bara 3 veckor kvar sen är det vecka 30. Tiden går så sjuuuukt fort!!!.
Just nu känner jag mig iaf som en gammal tanta, får ont i ryggen om jag gör för mycket, får svettningar då och då som jag har hamnat i klimakteriet haha och så bilr jag andfådd av att gå upp för några trappor.. :( haha.

Annars så är det bra, svullnar dock upp nu när det är så varmt ute. Men inget som stör mig.
Känner bebisen hela tiden nu han är vaken nästan hela tiden.. sover när jag sover och sover när jag är uppe och rör på mig.
Har fått några kickar på revbenen som är väldigt obehagligt men det går ju över lika fort igen.

Kan sova hela nätterna nu också utan att behöva gå upp och kissa ;P haha . Sover mycket bättre nu än innan också då jag kan ligga på sidan eller ryggen en längre tid  nu. Det kunde jag inte innan, då fick jag ont i ryggen, eller om jag låg på ryggen så blev jag kissig..


28 April

2011-04-28 / 14:42:47
Hellu,
Idag vaknade jag före kyle, vaknade av att klockan ringde.. det har nog aldrig hänt att jag vaknar av att klockan ringer när jag har ställt den på kvart över nio haha.
Gick upp och gjorde mig iordning sen vaknade kyle och då åkte vi till dagis.

Nu har jag bara plockat undan det mesta och fixat tvätten, ska tvätta ikväll blev bara 2 maskiner..:)
Håller på att fixa i badrummet också, kommer en före och efter bild när allt är klart. Fattas bara 2 mattor och städning där inne nu.

Igår var vi ute i stort sätt hela dagen, kom hem från dagis, åt kvällsmat och sen ut och spelade basket, till klockan halv tio på kvällen, tiden bara rusade iväg :O.

Av tiden som är kvar utav dagen så ska det tvättas, lagas mat och renbädda sängar. Sen är det criminal minds :L

Imorgon ska vi hem till Malin och chrille och grilla lite kyyckling!. Och på lördag ska vi fira jontes mormor och morfar som firar diamant bröllop. (varit gifta i 60 år).



Veronica maggio - snälla bli min

26 April

2011-04-26 / 13:00:47
Helluuu,
Vaknade halv nio idag av strålande solsken,..;) skönt. Vi gick upp åt en skit snabb frukost tog bussen till dagis kom fram och kom på att det är den 26 idag och det rä stängt.. haha.
SÅ vi gick till ica och handlade lite godare frukost, som frukostbullar, yoggi och flingor.

Kom hem och åt lite granna och plockade undan och nu sitter man här en liten stund. Ska snart fortsätta plocka undan i köket sen ut i det fina vädret tänkte jag.

I torsdags så var jonte ledig.. vi klädde ut kyle till en påskgubbe och gick till maxi och handlade lite samt så fick kyle ett påskägg för han var utklädd.
Fint väder var det också, riktigt varmt :D

I fredags var det också fint väder, jonte stack hem till kristian och spelade och jag och kyle kollade på harry potter. Michelle kom en runda på kvällen och hälsade på också.

I lördags var det ooockså fint väder ;) Vi åt påskmat hemma hos mamma då, kyle fick påskägg igen haha. Åt buffé hemma hos mamma det var väldigt gott!.

I söndags så storstädade vi snabbt sen hade vi kalas för Jonte som fyllde år, han fyllde 24! På kvällen så grillade vi lite granna och lekte på en lekplats.

I går (måndags) så grillade vi hemma hos nettan, massa kött!. Även fint väder då ;P så det har varit varmt och soligt heeela påskhelgen!


MEN nu ska jag fortsätta med lägenheten så jag slipper senare...;P

20 April

2011-04-20 / 11:11:09
Hellu,
Idag vaknade vi vid 9 fast jag fick vila lite till och från till 10 för jag hade sååån huvudvärk.. :O
Idag ska vi plocka undan lite granna senare ikväll ska jag köpa ett paket till jonte då han fyller år på söndag.. :)

Sen jag uppdaterade sist så har det väl inte hänt så jätte mycket men kan börja med helgen..

I fredags så kollade vi bara på film som vanligt, kollade på just go with it och triangle.
I lördags så grillade vi med jessica och mange och letade efter spökhus haha. Och i söndags så gjorde vi typ ingenting tog det lugnt bara..

I veckan så har vi varit i stan och gjort lite ärenden och matat fåglarna samt ätit lunch i parken nu när det har varit så här fint väder:d Kyle har även varit ute med jonte och pontus och spelat basket.

Ja det är väl det som har hänt. Nu ska jag kolla lite på one tree hill innan jag börjar med dagen.

Det senaste avsnittet kan ni få här förresten :L :D

15 April

2011-04-15 / 11:23:46
God förmiddag!,
Kyle vaknade skit tidigt idag, redan halv sju ;P så det var bara att gå upp. Kollade lite på barnkanalen sen åt vi frukost.

Igår så provbakade jag och tintin jontes födelsedagstårta, och det gick bra vet några ändringar som ska ändras tills nästa gång.
När jonte kom hem så hade han köpt ny bilbarnstol till  bebis, så jag och tintin satte oss och listade ut hur den fungerar och ställde om den till bebisformat haha.

Jag somnade rätt tidigt igår, innan elva. Tänkte bara lägga mig i sängen och vila och vänta på jonte, men det var så svalt och skönt där inne i sovrummet så jag tänkte blunda lite och somnade sedan.

Idag är det fredag och solen kom precis fram lite granna, så det blir nog att gå ut en liten runda, inte för lång iom mina sammandragnignar.. :( sen fixa några filmer till helgen.
Och innan dess kolla på the vampire diaries ;P haha.

Nej nu blir det lite lunch.

14 April

2011-04-14 / 11:04:14
Heeej,
Idag vaknade vi hyffsat tidigt .. vid 9. :)
Kyle är pigg som en lärka idag och springer runt överallt. Jag tänkte bara uppdatera lite här sen plocka undan och sen vidare till affären.
För vi ska provbaka jontes födelsedagstårta och se om vi kan göra den haha..

Igår kväll fick jag sååå ont i magen.. kunde knappt stå upp en längre stund.:/ var som jätte stark mensvärk typ. Men det har gått över som tur är.


13 April

2011-04-13 / 13:20:30
Helluu,
Vaknade idag rätt utvilad faktiskt, Kyle hade ont när han kissade och i snoppen idag så han fick vara hemma, han har inte sagt något mer om det nu så det var väl säkert bara att han var jätte kissignödig imorse men bäst att vara på den säkra sidan..:)

Igår så storstädade jag glömde dock torka golven haha, men får ta det idag. Tintin kom vid 12 ungefär tror jag att det var och underhöll Kyle medna jag städade.
Till lunch åt vi pannkakor och glass. Fortsatte sedan att städa lite tilll och sen gjorde jag mig iordning för skulle till barnmorskan kvart över fyra.


Tintin följde med till barnmorskan igår.
Jag fick först ta blodprov i armen, sen ett stick i fingret..:( Sen så mätte hon min mage och efter det lyssnade vi på hjärtat Allt så bra ut.
Hjärtljudet låg på 144, och sfmåttet (magen) var 22 cm :)


Efter barnmorskan så åkte vi vidare till blomsterlandet på eurostop och köpte blommor till köket och vardagsrummet..sen in till br och köpa påskägg.



Det blev ett rätt stort påskägg i år, 35 cm tror jag hon i affären fick det till haha. Men kul för Kyle ;)

Nu ska jag torka golven medans Kyle är lugn.

11 April

2011-04-11 / 12:26:41
Hej!
Idag vaknade jag av mig själv lite innan kyle :O haha vaknade halv tio. Rätt bra tid ;)
Vi kollade lite på våra bästa år medans vi åt frukost sen pratade jag lite med Laura i telefon.
Nu cyklar Kyle runt lite och jag satte mig här en liten stund innan jag ska plocka undan. Solen kom fram nu också så det blir nog en fin och varm dag :D

Iaf ska berätta lite om helgen då
I fredags så mös jag och Kyle till filmen hitta nemo, vi åt lite godis och mös i soffan hela kvällen bara. Och åt pizza till kvällsmat. Jonte var hemma hos kristian och spelade sen skulle han sova där.





I lördags så vaknade kyle rätt tidigt ungefär vid halv åtta, så då låg vi och kollade lite på fåret shaun hela morgonen sen vid halv fem kom jonte hem och få åkte vi och handlade, sen gjorde vi kvällsmat som blev tacos sen kollade vi på en maaassa filmer.
Först kollade först på lejonkungen sen requiem for a dream sen water lilies och sist charlie st cloud :)





I går (söndags) så åkte vi hem till mona vid 9 och åt frukost sen åkte vi vidare till veinge till Jontes mormor och morfar och hläsade på. Vi fick våfflor där också som vi fikade. Väldigt gott!.
Sen åkte vi vidare till biltema som delämnade av mig då jag skulle köpa lite förvaring till Kyles garderob, sen vidare till citygross där Kyle skulle köpa en borr legogrej ^^
Sen vid 15 så kom Jessica och Mange hit, de hade bakat muffins som vi fikade på :)
På kvällen så gjorde vi lite kvällsmat då, kycklingben och klyftpotatis som vi åt framför tvn till fenomen ;P haha.

8 April

2011-04-08 / 13:07:17
Godmiddag!
Idag vaknade vi sent som vanligt när vi inte har ställt klockan.. har kollat på tv typ hela förmiddagen och sen plockade vi undan lite.
Nu sitter jag här och letar lite efter presenter till Kyle, tills han fyller 4.
Tänk om 3 månader fyller min bebis 4 åååår!

Hittade iaf några grejer som jag vet och tror att han kommer gilla som bara den ;) haha. Inte såå värst dyrt heller. :)
Igår rensade jag alla kyles barnkläder som han hade när han var bebis.. det blev en hel del nyfödda kläder som knappt användes när Kyle var bebis som jag ska tvätta upp till den lillabebisen som kommer snart :D

Idag så ska jonte hem till kristian och spela sen sover han där. Jag och kyle har inget planerat än så länge.. blir väl att mysa framför tvn till en bra film..

TVD

2011-04-07 / 12:45:37
Imorgon kommer The vampire diaries!!. Äntligeeeen :D

7 April

2011-04-07 / 12:24:56
Hejhopp
Har inte skrivit på ett tag nu. Tänk att det redan är april månad. Om två veckor fyller Jonte år också. Sen är det bara 1 vecka kvar till 1 maj då min mormor fyller 60! Sen dagen efter är det andra maj och då rä det bara tre månader kvar till lillbebisen kommer! :D tiden går sååååå snabbt.

Jag kan ju berätta vad som har hänt i helgen iaf.. :)
I fredags så åt vi lite god mat, potatisgratäng och biff. Sen på kvällen så bowlade vi med tintin, pontus, ammie, elisabeth, domme, carro och kim. Det var väldigt trevligt, Kyle var väääldigt duktig ska jag säga haha. han slog nästan jonte behövdes 4 poäng till ;). Kyle gjorde till och med en strike! :D

I lördags så var det väääldigt dimmigt hela morgonen men sen framåt eftermiddagen så blev det jääätte fint väder med sol och 15+ grader. Vi åkte hem till Malin, chrille och neo sen gick vi vidare till pippiparken så de fick leka av sig lite. Väldigt skönt att solen lös och man slapp frysa medans man satt där och pratade på lekplatsen :D

Och i söndags så tog vi det baaara lugnt. Minns inte ens riktigt vad vi gjorde den dagen ;) haha.

I måndags så började min nya kurs "valbar kurs" då jag har valt psykiatri. Den verkar väldigt intressan och inte allt för mycket uppgifter som ska in ;).

Och idag så ska jag bara storstäda och sen ska jag och kyle hem till laura en sväng :). Fint väder ute idag också dock blåser det men det gör ingenting.

Såå nu ska jag fortsätta här hemma med golven..tänkte bara uppdatera lite granna !