Fredag

2012-07-20 / 17:29:12
Hallå i stugan!
Idag är det en sån där tråk fredag tyvärr... måste göra en massa måsten.
FÖrst gick vi till eurostop och handlade kyles presenter. Sen handlade vi lite mat. Kian somnade sittandes i vagnen på vägen hem. Alltså sittandes utan ryggstöd ;P

Sen hem och börja med maten, potatisgratäng.
Och ner i tvättstugan för o börja tvätta. Jäsp.

Nu ska snart barnen få kvällsmat sen är det tidig kväll ;)

Onsdag

2012-07-18 / 15:43:28
Helluu
Idag gick vi in till stan en snabbis.. alla behövde frisk luft och röra på sig lite.
Jag mår bättre idag har inte så ont i kroppen längre.
Köpte lite frukt, jordubbar, melon och vindruvor på torget.. hela 44 kr gick det på ;)
Kian vill inte sitta i vagnen längre han ställer sig gärna upp och är han fast spänd då skriker han så alla tittar hahah.. ja så jobbigt o vara liten.

Planerar även tårtor för kalaset som är om en vecka ca.. orkar nog inte göra något avancerat, jag är ingen bullmamma helt enkelt. Men det blir ju lika gott ändå så. :)

Nu vilar kian lite inne i sitt svala rum, han somnade nästan på en gång sötisen. Kyle är ute och leker.. förstår inte hur han orkar?? jag är helt slut redan. Så ska kolla på ett avsnitt av pretty little liars medan det är lugnt här!

Badat ute första gången!

2012-07-17 / 18:43:13
Första badet för kian! 
Kyle och Jonte sprang i vattent så fort vi kom dit som vanligt ;) Kyle är INTE rädd för vatten. Han älskar o bada! är mer under vattnet än uppe haha. 
 
Kian sov när vi kom dit.. men vaknade efter nån timma och fick bada i sin lilla pool. Det gillade han! 10 badankor fick det :)
 

25-juni, kian sover i eget rum

2012-07-17 / 18:41:33
Ja den 25 juni så fick kian sova inne i sitt rum för första gången. Det var jobbigt på natten, jag var rädd att jag inte skulle höra honom.
Minns att jag skulle till jobbet dagen efter så smsade jonte och frågade hur det hade gått och han sa att han hade sovit ända till halv elva!!!! det gjrode han i några dagar. 
Så det gick ju faktiskt bra :) Han stördes väldigt mycket av att sova inne hos oss märkte man stackarn. Nu sover han så mycket bättre så har inte ens ångest över att han fick rummet så tidigt som han fick. 11 månader gammal.

 

 
 

Killarnas rum

2012-07-17 / 18:36:44
Va på IKEA i lördags och handlade till killarnas rum samt nya madrasser till oss. 
Rummen blev jätte bra, men liiite små fix kvar bara som tavlor till kians rum samt två lampor som ska upp. På kyles rum är det bara hans taklampa som ska fixas på något sätt.. 
 
 
Rummen här är så små och avlånga.. tycker det är så svårt och möblera då men jag blev nöjd ändå :)
sängen är inte med på bild på kians rum.. för den va i kyles rum då ;) vill einte att han skulle sova där när det precis hade blivit färdigt. För lukten för färgen va fortfarnade kvar. Trots att färgen var godkänd av allergiförbundet så ville jag inte. 
 
 

Allt för längesen min kära blogg!

2012-07-17 / 18:29:31

Hejhopp!
Jätte jätte jätte längesen jag uppdaterade här nu ju! herregud.. Till och med blogg.se har ändrats ;)
Jag har inte haft så stor lust till o blogga.. som man märkte ;) men ska försöka bättra mig. Kul att ha sen ju! SOm alla andra gamla inlägg jag har sen kyle va liten.. jätte kul o gå tillbaka där och läsa hur han var i en viss ålder. :)

Iaf, kian fyller snart 1 år och kyle 5!! tänk kyle fyller 5 år iår!!! så himla sjukt att ta in.. han är fortfarande liten i mina ögon men ändå så stor.
Och Kian då ja han fyller snart ett helt år! har han redan funnits här så länge? Tänk så mycket man redan kan älska en människa?

Kian lär sig en massa nya grejer varje dag. Han har precis lärt sig säga mamma. Ibland säger han "mama, mammam, mamama, mammammam" Men det ser jag med som mamma ;) 

Om lite mer än 1 månad så börjar killarna på förskola igen, kyle har som sagt varit hemma med oss nu, han vägrade gå till förskolan nu när jag och kian har varit hemma, men vem kan klandra honom? det hade jag med gjort om jag hade vetat att min syster/bror va hemma o mös med mamma!

Hoppar lite här mellan allt som har hänt och som ska hända.. men men svårt och få med allt.

Just nu så sommarjobbar jag på ett äldreboende,samma som jag har varit på innan. Trivs jätte bra och har fått ett bra schema :)

Är ledig tills fredag sen jobbar jag helgen och hela nästa vecka.

Har även frågat om jag kan få jobba nätter sen efter sommarviket och det gick bra.. jag skulle kontakta henne så jag kan få gå brevid först. 

 

Har fixat klart killarnas rum också.. men det kommer ett annat inlägg om det istället så det inte blir alldeles för mycket text. Inte ens jag själv orkar läsa när det blir för mycket. Inte ens i sin egna blogg ;)

 

sååå nu ska jag kila, kian har bajsat ;)