Sista dagen i maj!

2011-05-31 / 12:33:58
Idag är det den 31 maj, sista dagen för majmånad. Denna månaden har gått otroligt fort som jag har skrivit så många gånger innan.. haha.

Kyle är på dagis just nu, jätte varmt och fint väder ute.. funderar på att gå till stan och ta en runda eller något, så man inte bara sitter inne hela dagen!
Tisdag idag redan.. och imon jobbar jonte sista dagen för denna veckan och är sen ledig enda till måndag nästa vecka :)

Annars idag händer det inte så jätte mycket alls faktiskt.. ska bara sortera tvätt för ska tvätta imon kväll.

Lite pyssel!

2011-05-30 / 20:21:42
Pysslade lite idag, var inne i stan innan med Tintin så passade på att köpa lite magneter.. så köpte en sån lång magnetremsa som är självhäftande på ena sidan.

Tänkte göra lite som en matplanering på kylskåpet så Kyle kan se vad man ska äta för mat varje dag.

Det tog ju sin lilla tid, men jag blev nöjd och Kyle ser vad vi ska äta hela veckan.
Han längtar redan till lördagsmyset! Haha.

  

30 Maj

2011-05-30 / 14:20:08
Ja ni.. jag måste bli lite bättre på att uppdatera.. inge roligt annars ju ;(

I fredags så var jag hemma hos Nathalie, där även michelle, bekke och milla var :d vi åt kotletter, ungsstekt potatis, morätter, champinjoner och lök samt champinjonsås :d och till efterrätt så blev det fruktsallad med glass! Jätte gott och jätte trevligt. Drack dock lite för mycket cola fick ont i magen sen på kvällen.. haha.

I lördags så gick jag och Kyle med mamma och tintin till eurostop och kollade samt handlade lite, kyle fick nya foppatofflor samt sopbubblor av Tintin.
Sedan vidare hem och packa upp alla varor, och sen till andersbergsfestivalen så kyle fick rida häst samt hoppa hoppborg. När vi väl kom dit så började det regna så klart.. kyle hoppade knappt 2 min, och vågade inte rida när det väl kom till kritan.. vi gick runt och kollade lite bara sen gick vi till kiosken och köpte lördagsgodis.
Kom hem och vilade lite, sen beställde vi pizza och kollade på Hall pass och battle los angeles tror jag den hette..

Sen igår så åkte vi hem till Mona där hon bjöd på slottsstek och tobleronetårta!

När vi kom hem så plockade vi undan lite granna jag och kyle då jonte stack hem till benjamin. Åt lite kvällsmat sen somnade han och jag satte mig i soffan tills jonte kom hem då vi kollade på red riding hood. Den var sådär, trodde den skulle vara bättre..


Och idag har vi bara tagit det lugnt, har varit helt seg hela dagen :S Håller just nu på med mat, Klyftpotatis och stekt kyckling med sallad till då så klart.. :D

25 Maj

2011-05-25 / 15:26:16
Idag är det redan den 25 maj, den 1 maj fyllde min mormor 60 och det känns som förra helgen typ.. :O. Denna månaden har verkligen gått snabbt! Om en vecka är det 1 juni och bara 2 månader kvar tills jag har BF. (beräknad förlossning). Jag har en känsla av att bebis kommer komma typ den 4 augusti? en magkänsla jag har ;) haha.

Idag går jag förresten in i vecka 31, "bara" 9 veckor kvar ;). Börjar känna att magen är tung nu, får ont i ryggen av att gå längre sträckor, samt halsbränna som tusan! Annars är det inget att klaga över.

Idag har jag plockat udan lite som vanligt, ska dammsuga och torka golven imon det orkar jag inte idag.. ikväll ska vi hälsa på Mona på sjukan. 

På fredag ska jag grilla med tjejerna bara äta gott och umgås, det behööövs!

NU ska jag hämta Kyyle! PUSS

19 Maj

2011-05-19 / 16:02:37
Hallåå torsdag!
Idag är det fint väder igen, blåser liiite kyligt bara men det är bara skönt för en gravid som mig själv då man har klimakterie besvär redan känns det som hahah!

Åkte in till stan med Kyle och mötte tintin vid MVC klockan 13. Skulle på en vanligt kontroll bara.
Har gått upp 3 kg sen jag var där sist. (6 veckor sen). Hon tyckte det såg väldigt bra ut., jag själv då tyckte det var väldigt mycket ;) haha Men man får tänka på att det är väldigt mycket som väger. Hittade en lista som ni kan få se sen också, De som är intresserade då ;) haha. Har iaf inte gått upp lika mycket som med kyle.. och det kommer jag nog inte göra heller, SOM TUR ÄR!!!

Sf måttet låg på 27 idag, är i vecka 30, så den ligger precis precis på kurvan, pyyyyytte lite under men inget att oroa sig över, Hjärtat slog på fint de låg på 154 idag, han var vaken och sparkade på där inne i magen som man till och med hörde på hjärtmaskinen.. haha.
Inga järntabletter behöver jag ta heller än så länge, hon sa att OM jag känner mig trött så får jag ta järntabletter ändå, men jag sa så länge jag slipper ta så är jag nöjd.

Sen gick vi till hemköp och handlade lite dricka till oss och bröd till fåglarna, så gick vi ner till nissan och matade ankorna lite och satt och pratade medans kyle lekte så fint själv.

Nu ska jag snart fixa mat sen ska jag vika tvätt, sånt som är super skoj ;)..

Här kommer iaf listan:

"• Vid födseln väger barnet cirka 3 600 g. (Medelvikt för fullgångna barn)

• Under graviditeten växer muskellagret i livmodern kraftigt och väger 900 g mer än vanligt.

• Moderkakan, som förser barnet med näring, väger 600 g, eller ungefär 1/6 av barnets vikt.

• Brösten väger 400 g mer än vanligt.

• Blodvolymen ökar och väger 1 200 g mer än vanligt.

• Du har extra vätska i kroppen och fostervatten runt barnet som tillsammans väger 2 600 g.

• Dessutom lagrar kroppen lite extra fett för att ha en energireserv inför amningen. Det brukar vara ungefär 2 500 g.

Vid slutet av graviditeten kommer du alltså att väga cirka 12 kg mer än du vägde innan du blev gravid. Det är en genomsnittlig viktökning men du är förstås ingen genomsnittlig kvinna!"

16 Maj

2011-05-16 / 19:10:39
Japp idag är det redan den 16 maj.. denna månaden går ju fort som tusan! Hinner inte med.. vet inte hur många gånger jag säger det haha.. men jag gör verkligen inte det.

Idag hade jag sån huvudvärk innan så har vilat mest hela dagen, nu håller jag på med kvällsmat, potatis och korv och senapssås, samtidigt som jag tvättar.. har tvättat 2 maskiner och är inne på 4 nu.

Veckan är fullspäckad med saker att göra som tvättning, picknick med dagis, städning, till barnmorskan, fira mormor och en grej till.. sååå denna veckan kommer också rusa fram.

Nej hade väl inte något speciellt att skriva egentligen haha ville bara skriva lite.. men återkommer.

PUSS

Förresten har nog inte lagt upp en bild på magen i vecka 28 än.. och i övermorgon går jag in i vecka 30. Seg ;) men bätttre sent än aldrig.. så här kommer en biild:

80 dagar kvar!

2011-05-14 / 19:42:15
Idag är det bara 80 dagar kvar!! <3 Jag längtar som en tok!

5 Maj - 5 år sen

2011-05-05 / 17:54:33
Idag är det 5 år sen min älskade morbror dog i testikelcancer. Jag önskar sååå mycket att han hade funnits här hos oss just nu.
Jag vill så gärna att han skulle få träffa Kyle..

Åh jag saknar dig!!! <3

4 Maj

2011-05-04 / 11:20:23
Helluu,
Idag är det den 4 maj, redan maj månad. Redan gått 4 dagar i maj månad. Herregud.
Går in i vecka 28 idag också så "bara" 90 dagar kvar till bf ;).

Iaf, idag är vi hemma Kyle har blivit förkyld och hostar rätt mycket.. så vi har putsat fönstrena istället, det var svettigt men skönt att få det gjort. Smutsiga som tusan nu efter vintern ju haha.
Sen ska jag städa klädkammaren så man kan börja vika in bebiskläderna i byrån. Så man har det gjort också.

I helgen så var vi ju hemma hos malin och chrille och grillade i fredags, det var varmt och skönt väder ute, killarna dvs Kyle och Neo lekte som vanligt, inget bråk heller:D Lekte så de blev alldeles smutsiga så när vi gick upp senare på kvällen så fick de ta sig ett bad ;).
Åkte hem relativt tidigt ändå.
Lördags så åkte vi till veinge runt 4 och firade jontes mormor och morfar som firar 60 år gifta, det bjöds på buffé och tårta. Sen på kvällen åkte jag och Kyle in och kollade på brasan som de hade i nissan..
Och i söndags gjorde vi ingenting alls vad jag minns iaf ;) haha.

OCH snart är det helg igen.. tiden går snabbt..