31 oktober

2011-10-31 / 09:19:17

Godmooooorgon!!
Vaknade nästan preciis :) kian sitter i din babysitter lite för att vakna upp lite annars äter han inte så bra, så man får vänta en liten stund precis som med mig haha!

Kian somnade redan 19:30 igår kväll eftersom han inte riktigt förstår vintertiden ännu ;) vaknade till vid 5 för lite mat och somnade snabbt om igen och vaknade klockan 9 :) så bra har han iaf sovit!

Igår var vi även och handlade lite på
Kvällen, tog bort mjukliften till vagnen för sen börjar bli för liten :(((( så han fick sitta i sin åkpåse, det gillade han iaf! Var tyst hela vägen dit.

Annars gjorde vi ingenting speciellt igår.. Jonte och kyle stack hem till mamma en stund och jag somnade i soffan en stund innan kian vaknade. När han hade fått mat och ny blöja så gick vi med hem till mamma men då hade kyle o jonte redan gått hem
^^. sen på kvällen kom kim och olivia hit och kollade på film med oss, vi kollade på the resident... Var bra i början sen spårade den ut liiiite. Men de som de handlade om är samma personer som i ps i love you så det var lite skoj ^^

idag då vad händer då? Ska plocka undan och fixa disken bara.. Sen kanske till gekås om jag får hänga med av tintins kompis!

Här kommer en bild på lilla kian i den stora vagnen och kattsi med ett litet täcke :p

Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: