Fredag - söndag

2012-11-26 / 11:27:12

I fredags så jobbade jag till 16:15. Hämtade barnen och sen hem snabbt för att göra kvällsmat och plocka upp lite. För barnens farmor skulle komma och passa barnen medan vi gick på bio. Jag trodde vi skulle se skyfall men icke.. Vi såg sista delen av breaking dawn! Riktigt bra film. Vissa grejer hade dom kunnat göra bättre men annars bra! :)

I lördags så tog vi det bara lugnt typ hela förmiddagen och eftermiddagen.. Plockade lite och så.. Gick till maxi och handlade lite.
På kvällen kom tintin, gabbe, kim och olivia hit. Vi spelade "med andra ord". Vi körde killarna mot tjejerna ;) tjejerna vann såklart ;) haha. Killarna skylde (säger man så?? Hahah) på att de fick svårare ord.

I söndags så vaknade vi runt halv elva. Tänk halv elva????! Haha. Sjukt ju!
Elin ringde och frågade ifall kyle ville med till busfabriken, och visst ville han det! Så vi alla följde med dit.
Kian somnade på vägen så han fick sova lite. Det regnade som fan när vi gick dit.. Tur att barnen va skyddade iaf! Hatar regn!!!

Jag hann dricka lite kaffe och så innan kian vaknade och det va skönt att vara sitta där..:)
När han vaknade undrade han såklart vart han va.. Men när han lärde känna stället så blev han så glad så och ville gå överallt.
Efter en stund kom malin, chrille, neo och lilla enya också. Kyle blev super glaaaad över att se neo :) barnen lekte tills stängning sen va det dax att gå hem och göra kvällsmat ;)
Kian slocknade direkt efter vällingen och kyle inte så långt efter.

På kvällen kom tintin och gabbe över, vi kollade på en film som va rätt så bra :) the odd life of timothy green hette den.

Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: