15/11

2011-11-15 / 08:35:15
Godmoooorgon!
Tidig morgon idag. Kian somnade 21 igår kväll och sov tills 7:15 utan mat! Nu sitter han i sin babysitter och pratar med sig själv.. kyle vaknade 8 och nu äter han frukost, om en halvtimma ska vi ta bussen till dagis. Längesen kyle var där så det ska bli skoj för honom att leka av siglite med sina kompisar! Han har ju såååån energi så det finns inte alltså!

Igår kväll fick jag sådär ont i magen igen.. fyyyyy! kände riktigt hur det vandrade nedåt.. jätte obehagligt. GIck över efter några timmar, kunde dock inte hänga med till mona, fick vara hemma och vila oc stressa ner istället.
Läste lite om gallsten och de stod att man kunde få ont i mellangärdet samt höger sida precis som jag har fått.. illamående kunde man bli och kallsvettig. Precis som jag fick då.. hoppas remisssen till ultraljudet kommer snart så man kan kolla upp hur det ser ut..

Ja annars idag då?.. ska ju lämna kyle sen hem och vila och i kväll så blir det väl bara att ta det lugnt! Inget mer planerat idag.. blir så stressigt när man ska lämna och hämta kyle så bara skönt att ta det lugnt på kvällen :)
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: