27 Juni

2011-06-27 / 15:31:51
Hallåå hallå, nu var det ett tag sen jag uppdaterade.. men får ta de dagarna idag då ;)

I torsdags så städade jag lite granna och när jonte kom hem så åkte vi och handlade för midsommar och picknick korgen till äventyrslandet.

Hittade ett jäätte sött glassett på citygross med, eller jaa Kyle hittade det så klart ;) ahah

Jätte gullig ju!

I fredags så vaknade vi rätt sent, åt frukost osv, sen åkte vi vidare hem till Chrille och Malin och följde med dom och handlade sen gick vi hem till Carro och Dennis, där vi skulle fira midsommar.
Vi åt lite jordgubbar, grädde och kladdkaka, sen grillade vi gott kött och sen bara umgicks vi. Barnen lekte fint, lite bråk då och då som det kan bli mellan barn, men jag tyckte det gick bra iaf.
Följde med malin och chrille hem sen för vi skulle sova över där, Kyle och neo somnade rätt snabbt när vi kom hem.

I lördags så skulle vi egentligen till äventyrslandet men vi vaknade för sent samt att det var skit dåligt väder på dagen, men framåt kvällen så blev det så klart fint, så vi sa att om det är fint väder på söndag så åker vi då ist :)
Så istället så tog vi det bara lugnt hela dagen, framåt kvällen fick jag ett ryck och stoooorstädade Kyles rum (vilket verkligen behövdes!!!!) Blev två plastpåsar fulla med skräp, 1 papperspåse mindre leksaker så nu är det dock skit tomt där men det kommer bli bättre sen när de väl kommer och tapetserar hans rum så man kan hänga upp grejer på väggen.
Sen ville vi ha lite gott till filmen vi skulle kolla på ikväll, så tintin kom hit och följde med oss till willys och handlade lite gott. Sen på kvällen så kom Tintin och Elisabeth över och kollade på film med oss.
Vi kollade på en film som hetter "funny people" och den sög.. haha tyvärr!


Före och efter bilder på hans rum ;)
Sen kan man ju fråga sig själv, vad tuuusen gunghästen gör på bordet?? haha!

Så igår blev det jätte fint väder iaf, vi åkte dit och Kyle vågade inte åka någon karusell i början för han ville bara bada baada bada, så när han väl fick bada så var vattnet ISkallt haha. Jonte och Kyle hade ingen känsel i sina fötter typ ;) men efter badet så ville han åka mer karuseller. Vi åt lite glass och sen kollade vi på cirkus innan vi skulle hem.



Idag har vi bara städat undan sen helgen, och betalt räkningar.
Och nu ska jag börja ta fram till middagen.. PUSS
Kommentarer!
Postat av: Carro

Oj, shiiit.. då vet ju du vad du har å vänta dig ;)

Kommenterat - 2011-06-27 / 21:40:26  | URL - http://norbergcaroline.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: